Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

HR Officer - omgeving Eindhoven

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 26 februari 2020
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2500 - 3500 per maand € 14,45 - 20,23 per uur
Vacaturenummer: IGB-393179319

Dit ga je doen

Voor een opdrachtgever van Experis zijn wij momenteel op zoek naar een HR Officer ter uitbreiding van het team. In deze brede, afwisselende functie draag jij bij aan het ontwikkelen en implementeren van het HR beleid, waarin het goede werkgeverschap van onze opdrachtgever naar voren komt. Hierbij ligt focus op het realiseren van een goede ‘fit’ tussen de doelstellingen van de organisatie en de kwantitatieve en kwalitatieve personele bezetting. Hoe je dat doet? Door te begeleiden en meedenken in het oplossen en uitvoeren van HR vraagstukken bijvoorbeeld. Of door op pro-actieve wijze te ondersteunen en adviseren inzake diverse HR thema’s. Werving en selectie, motiveren en evalueren, ziekteverzuimpreventie, personele issues, reïntegratietrajecten en wet- en regelgeving zijn dan ook belangrijke thema's in je functie. Dit alles doe je op zo'n manier dat binnen het personeelsbeleid een optimale benutting van het menselijk kapitaal wordt bevorderd.

Uiteraard houd jij de ontwikkelingen binnen je eigen vakgebied bij en zorg je dat je kennis up to date blijft. Je stimuleert eigen ontwikkeling (zelfreflecterend vermogen), beschikt over overtuigingskracht en bent beïnvloedingsvaardig. Taken zullen onder de twee officers worden verdeeld op basis van ervaring en interesse. Daarnaast zullen er diverse kleine projecten plaatsvinden zoals digitalisering en houd je je bezig met een gedeelte Recruitment ondersteuning.

Hier ga je werken

Deze opdrachtgever is een toonaangevende internationale express- en pakketdienstverlener in Europa. Vanuit meer dan 830 depots in 40 landen, staan meer dan 26.000 medewerkers en 39.000 voertuigen klaar voor hun 200.000 zakelijke klanten. 

Dit neem je mee

  • HBO werk- en denkniveau (bijvoorbeeld een opleiding Human Resource Management);
  • 2-4 jaar relevante HRM werkervaring, bijvoorbeeld als HR Officer, Personeelsfunctionaris of Medewerker HRM;
  • Kennis van wet- en regelgeving en arbeidsvoorwaarden;
  • Beschikt over analytisch denkvermogen, overtuigingskracht en interpersoonlijke communicatieve vaardigheden. Daarnaast stimuleer je eigen ontwikkeling en zelfreflecterend vermogen.


Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Vaste baan