Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Productiemedewerker assemblage Medtronic regio Heerlen

Vacature bij: Medtronic
Opleidingsniveau: VMBO (MAVO, LBO)
Publicatiedatum: 12 maart 2020
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 1998 per maand € 11,55 per uur
Vacaturenummer: V-0016868
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Extra studie- en opleidingsbudget

Dit ga je doen

Zoek jij een verantwoordelijke baan waarmee jij een mooie bijdrage levert aan de zorg voor patiënten in ziekenhuizen? Vind jij het geen probleem om in 2 ploegen en voor een langere tijd achter elkaar te staan? Dan heeft Manpower een aantrekkelijke vacature voor jou bij Medtronic in Heerlen!

Uitzendbureau Manpower is voor Medtronic in de regio Heerlen op zoek naar productiemedewerkers die bloedcirculatiepompen gaan assembleren. 

Als assemblagemedewerker heb jij een heel verantwoordelijke functie. Medtronic maakt namelijk medische producten, wat betekent dat hoge kwaliteit en hygiëne heel belangrijk zijn. Door jouw werk worden patiënten in het ziekenhuis van de beste zorg voorzien! Jij werkt volgens precieze voorschriften onder leiding van de groepsleiding of het hoofd assemblage.Nauwkeurigheid is hierbij belangrijk!
 
Jij gaat bloedcirculatiepompen assembleren, waarbij jij slangetjes en koppelstukken op het apparaat zet. Ook vouw jij buisjes en plaats je hier afsluitdopjes op voordat deze verzonden worden. Soms knip jij wel 20 onderdelen op maat en lijm jij deze vast aan een koppelstuk. Nadat de producten zijn geassembleerd, worden ze geseald en verzonden naar ziekenhuizen. Je begrijpt dat dit goed gedaan moet worden en dat deze producten hygiënisch gemaakt moeten worden. Jij gaat dan ook in een cleanroom werken en draagt tijdens het werk een haarnetje, schoenkappen en een blauwe jas.

Dit krijg je

 • Uurloon van € 11,55 bruto (inclusief 13,5% ploegentoeslag, vanaf negentien jaar)
 • Fulltime functie van 40 uur per week
 • Vacature voor langere termijn
 • Reiskostenvergoeding van maximaal € 7,60 euro per dag
 • Deelname aan een jaarlijks Patient Event (onder werktijd), waarbij de arts en de patiënt aan het woord komen omtrent hun ervaringen met producten van Medtronic
 • Pensioenopbouw via Manpower na 26 gewerkte weken
 • Gratis trainingen volgen via E-learningsplatform Studytube


Hier ga je werken

Als vooraanstaand bedrijf in de medische sector zoekt Medtronic voortdurend naar oplossingen die verlichting kunnen brengen in het leven van chronisch zieke mensen. Elke drie seconden wordt ergens in de wereld iemand geholpen met een Medtronic product of therapie. Sinds 1969 is Medtronic gevestigd in Limburg: Earl Bakken, de oprichter en toenmalig directeur van Medtronic, koos toentertijd Kerkrade als uitvalsbasis en vestigingsplaats in Europa.

Werktijden
Bij Medtronic werk je 40 uur per week volgens een tweeploegenrooster. De bijbehorende werktijden zijn van 5.45 tot 14.15 uur, of van 14.45 tot 23.15 uur. 

Dit is Manpower
Manpower staat altijd voor jou klaar in het zoeken naar een baan die bij jou past. Als je hebt gesolliciteerd krijg je al snel van ons een reactie. Daarnaast vinden we ook jouw professionele ontwikkeling belangrijk en krijg je daarom gratis toegang tot online leerplatform Studytube! Hier kun je talloze trainingen volgen. En werk je 26 weken bij één van onze opdrachtgevers? Dan bouw je een mooi pensioen op!

Dit neem je mee

 • Het vermogen om nauwkeurig te werken 
 • Goede fysieke gesteldheid om voor een langere tijd achter elkaar te staan
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord- als geschrift (in verband met de veiligheid op de werkvloer) 
 • Eigen vervoer (fiets, brommer, scooter of auto) om op de werklocatie te komen

Bij voorkeur ben je woonachtig in Kerkrade, Maastricht, Heerlen of Landgraaf.

Zo solliciteer je 
 • Online solliciteren via de button 
 • Wij nemen contact met jou op voor een persoonlijk telefoongesprek 
 • Samen kijken wij of deze (of eventueel een andere) vacature bij jou past 
 • Op sollicitatiegesprek bij de Manpower vestiging en/of de opdrachtgever 


Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk