Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

ICT servicedesk medewerker

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 17 januari 2020
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2100,00 - 2500,00 per maand € 12,14 - 14,45 per uur
Vacaturenummer: V-0034893

Dit ga je doen

Jouw medemens verder op weg helpen, dat is iets wat diep ingesloten is binnen jouw dienstverlenende karakter. Het afhandelen van eerstelijns vragen gaat jou gemakkelijk af en jij spant je bij ieder vraagstuk opnieuw in. Waar het bij jou om draait? Een klant die perfect geholpen is! Bij deze organisatie zoeken ze zulke mensen zoals jij. Wanneer jij jezelf helemaal kunt vinden in het voorgenoemde, dan nodigen we jou graag uit om de vacature verder te lezen. Dit kan namelijk weleens de perfecte baan zijn voor jou!
 
Manpower is op zoek naar een eerstelijns ICT servicedesk medewerker voor onze opdrachtgever in de regio Leiden

Let op: de werklocatie bevindt zich in Alphen aan den Rijn.

Als eerstelijns servicedesk medewerker ben je verantwoordelijk voor korte communicatielijnen tussen diverse interne afdelingen. Proactiviteit, klant- en oplossingsgerichtheid staan hierin centraal. Hierbij kun je rekenen op vragen inzake diverse ICT-toepassingen.

Hoe gaat dit in zijn werk?
 1. Je bedenkt oplossingen voor incidenten en handelt vervolgens adequaat op
 2. Je communiceert complexe vragen naar de juiste collega’s
 3. Je vraagt indien nodig om op deze manier het probleem duidelijk te hebben
 4. Je draagt bij aan een positieve bedrijfsvoering


Dit krijg je 
 • Direct op contract bij de opdrachtgever!
 • Brutosalaris van € 2.100 tot € 2.500 per maand
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer
 • Fulltime baan van 40 uur per week 
 • Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast
 • Internationale werkomgeving
 • Gratis toegang tot Studytube, het e-learning platform van Manpower

Hier ga je werken

Onze opdrachtgever is onderdeel van één van ’s werelds grootste netwerken van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties met ruim 53.000 professionals in meer dan 130 landen. Je kunt dus met recht spreken van een globale speler. Het bedrijf levert expertise op het gebied van verzekeringen, accountancy, belastingen en (financiële) vraagstukken. Ben jij klaar om deel uit te maken van dit gedreven team?

De servicedesk bestaat uit vier medewerkers. Daarnaast heb je ook contact met de collega’s van systeembeheer en applicatiebeheer. Ook zal je zo nu en dan op de andere locaties van de opdrachtgever aanwezig zijn, voor de aflevering van hardware, installatie van nieuwe hard- of software of het servicedesk-spreekuur. Lees dan snel verder!
 
Op dit moment is de bedrijfsnaam nog vertrouwelijk. Naarmate je verder in de procedure komt vertellen wij jou in een persoonlijk gesprek graag meer over jouw (toekomstige) werkgever.
 
Werktijden
In deze functie werk je van maandag tot en met vrijdag volgens reguliere kantoortijden. Je hebt de vrijheid om op 8.30 of 9.00 te beginnen, zodat je nog even een paar minuutjes langer in bed kan blijven liggen wanneer je dat wil. 

Dit neem je mee

 • Minimaal een mbo-4 diploma richting ICT
 • Bij voorkeur heb je enige werkervaring in een relevante functie, bijvoorbeeld als helpdeskmedewerker, servicedeskmedewerker, IT support medewerker of vergelijkbaar
 • Autorijbewijs B
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal (in verband de communicatie op de werkvloer en het werken met Engelstalige systemen)
 • Beschikbaarheid van 40 uur per week


Tot slot zou het handig zijn wanneer je bij voorkeur in (de buurt van) Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Woerden, Leiden of Bodegraven woont. Bij voorkeur heb je enige werkervaring in een relevante functie, bijvoorbeeld als helpdeskmedewerker, servicedeskmedewerker, IT support medewerker of vergelijkbaar.

 

Zo solliciteer je 
 • Online solliciteren via de button
 • Maken van selectievragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie (zonder jouw antwoorden op de selectievragenlijst kunnen we de sollicitatie niet verder in behandeling nemen)
 • Manpower neemt contact op voor een telefonisch of live interview bij Manpower
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Vaste baan