Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Customer service medewerker DHL Express Arnhem

Vacature bij: DHL
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 04 december 2019
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2114 - 2259 per maand € 12,22 - 13,06 per uur
Vacaturenummer: V-0033787

Dit ga je doen

Lijkt het jou leuk om jouw talenten in te zetten voor de grootste logistieke onderneming ter wereld? Dan heeft Manpower dé kans voor jou: word medewerker klantcontact bij DHL Express! Hierbij ga jij zelf aan de slag met klantdossiers en zorg jij voor een passende oplossing waar nodig. Kans op een vast contract, reiskostenvergoeding en een pensioenregeling maken deel uit van de arbeidsvoorwaarden die we jou kunnen bieden. Wil je meer weten? Lees dan snel verder!

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar een telefonisch klantadviseur medewerker voor DHL Express in Arnhem.

DHL verzorgt zendingen voor klanten in de hele wereld. Als medewerker klantcontact ofwel backoffice medewerker onderhoud je intensief contact met deze klanten. Mocht er onverhoopt iets misgaan met een zending, dan ben jij aan zet! Jij handelt zelfstandig klantdossiers af en analyseert het probleem. Ook zorg je voor een passende oplossing. Hierbij staat klanttevredenheid op de eerste plaats! Voor deze functie is het belangrijk dat je snel kunt schakelen en dat je niet bang bent om het initiatief te nemen.

Dit krijg je

 • Brutosalaris van €13,06 per uur
 • Pensioenopbouw via Manpower (na 6 maanden)
 • Reiskostenvergoeding volgens CAO van DHL
 • Kans op een vast contract bij goed functioneren
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • Gratis toegang tot E-learning platform Studytube via Manpower
 • Vacature voor de lange termijn

Hier ga je werken

DHL Express maakt deel uit van DHL, het grootste logistieke bedrijf ter wereld. Je hebt zelf waarschijnlijk wel eens geel met rode busjes in jouw straat zien rijden! Jaarlijks worden ruim 1,5 miljard pakketten bezorgd, in ruim 220 landen wereldwijd. Het doel van DHL is om klanten, landen en regio’s met elkaar te verbinden. Om dit doel te bereiken zetten ruim 380.000 medewerkers zich in!

Voor een express zending van documenten of pakketten, zowel nationaal als internationaal, weten klanten DHL Express te vinden. Het bedrijf blijft continue in beweging om zowel particuliere en zakelijke klanten van optimale service te blijven voorzien.

Werktijden
In deze functie werk je van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 19:00 uur. Daarnaast komt het ook voor dat DHL aan jou vraagt om een zaterdagdienst van 09:00 tot 14:00 uur voor je rekening te nemen. Uiteraard hangt dit van jouw beschikbaarheid af en wordt alles in goed overleg met jou afgestemd.

Heb je vragen over deze vacature of wil je graag ergens meer van weten? Neem dan contact op met Hermien Gaasbeek via hermien.gaasbeek@manpower.nl. of bel naar 06-51293134.

Dit neem je mee

 • Minimaal mbo werk- en denkniveau
 • Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal, in verband met klantcontact met Engels- en Nederlandssprekende klanten
 • Tenminste 2 jaar relevante ervaring met klantcontact, bijvoorbeeld als customer service medewerker, klantcontact medewerker of klantadviseur
 • Beschikbaarheid van 40 uur per week

Woon je tot slot in de buurt van Arnhem, bijvoorbeeld in Apeldoorn, Amersfoort of Nijmegen? Dan is dat zeker geen minpuntje!

Wil jij werken bij DHL? Je kunt per direct starten! Solliciteren doe je zo:
 • Online solliciteren via de button: ‘solliciteer direct’
 • Jouw sollicitatie wordt doorgestuurd naar de Manpower vestiging die de sollicitatie verder in behandeling neemt
 • Vestiging neemt contact op voor een telefonisch of live interview bij Manpower
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk (naar vast)