Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Productiemedewerker Honeywell Label Products Nijmegen

Vacature bij: Manpower Inzake Honeywell MSP
Opleidingsniveau: VMBO (MAVO, LBO)
Publicatiedatum: 05 november 2019
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 1903 - 2249 per maand € 11,00 - 13,00 per uur
Vacaturenummer: V-0031668

Dit ga je doen

Ontwikkelen, dat kun je leren! Jouw persoonlijke ontwikkeling is zeker niet iets om te verwaarlozen en dat weten ze bij Honeywell. Het bedrijf is dan ook op zoek naar een operator met ambitie. In ruil voor jouw inzet kun je rekenen op verschillende ontwikkelingsmogelijkheden, een interessant arbeidsvoorwaardenpakket en een prettige werkomgeving. Klinkt niet verkeerd, toch? Lees snel verder en ontdek de gehele vacature!
 
Uitzendbureau Manpower is op zoek naar een leergierige en enthousiaste productiemedewerker  voor Honeywell Label Products in Nijmegen.

Als lerend productiemedewerker ben jij gedreven om jezelf verder te ontwikkelen. Zo ben je altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen om jouw skills uit te breiden of aan te scherpen. Heb jij bijvoorbeeld altijd al zelfstandig machines willen instellen, dan kan dat! Honeywell is namelijk bereid om in jouw persoonlijke ontwikkeling te investeren in ruil voor een leergierige instelling, maar dat is natuurlijk voor jou helemaal geen probleem.

Je start je dag met een kort teamoverleg waarbij je, onder het genot van een bakkie koffie, afspreekt waar de prioriteiten liggen voor de dag. Na een goed overleg heb je samen met jouw teamgenoten afgesproken dat je vandaag begint met het gereed maken van orders. Hiervoor dien je de machine zelfstandig af te stellen, zodat het proces van start kan gaan. Na een goed inwerktraject is dit een fluitje van een cent voor jou geworden en doe jij dit binnen luttele minuten. Tijdens het werk kom je er opeens erachter dat er iets ontbreekt of dat er wat raars met de zending aan de hand is. Natuurlijk zou je dit kunnen laten voor wat het is, maar niet als het aan jou ligt! Je stapt namelijk zonder te twijfelen naar je leidinggevende en zegt wat er aan de hand is. Na een snel overleg hebben jullie het probleem achterhaald en opgelost. Job well done!

Natuurlijk ben je nu nog klaar, want bij jou is het probleem pas definitief opgelost wanneer je ervan overtuigd bent dat het niet nog een keer kan voorkomen. Dus je denkt nog eens na en je speelt de situatie nogmaals in je hoofd af. Eureka! Je hebt een goede oplossing bedacht en draagt deze bij jou teamleider aan. Goed gedaan! Niet alleen is het probleem opgelost, maar maak je ook nog eens kans op een fijne beloning. 

Dit krijg je

 • Brutosalaris van 11,00 – 13,00 euro per uur
 • Reiskostenvergoeding van 0.19 cent per kilometer met een max. van 30 km enkele reis
 • Ploegentoeslag van 18% over ieder gewerkt uur
 • Kans op vaste overname door de opdrachtgever
 • Het beste verbeteridee wordt maandelijks beloond
 • Fulltime baan van 40 uur per week
 • Voldoende ontwikkelingsmogelijkheden!

Hier ga je werken

Bij Honeywell geloven zij dat de toekomst wordt beïnvloed bij de acties van vandaag. Met andere woorden; ‘waarom zou je wachten op de toekomst, wanneer je het vandaag vorm kan geven?’. Dat is het credo waar iedere werknemer elke dag naartoe werkt, namelijk een betere toekomst. Honeywell wil door gebruik te maken van innovatieve technologie de invloed op de dag van morgen meer kunnen sturen.

Natuurlijk zijn er nog meer belangrijke zaken waar het bedrijf waarde aan hecht. Zo biedt Honeywell verschillende gemeenschappen financiële en materiële steun aan, streeft het bedrijf naar een steeds lagere ecologische voetafdruk en stimuleert Honeywell diversiteit op de werkvloer.

De werksfeer op de afdeling is te omschrijven als gemoedelijk en collegiaal. Jouw collega’s werken je niet alleen goed in, maar zijn er ook voor je na het inwerktraject. Mocht je ergens tegenaanlopen of ergens een vraag over hebben dan kun je deze altijd bij iemand kwijt. Samen staan we sterk, aldus jouw toekomstige teamleider.

Werktijden
In deze functie werk je van maandag tot en met vrijdag volgens een 2-ploegenrooster. De werktijden die hier bij horen zijn als volgt:

Ochtend/ middagdienst: van 06:00 tot 14:00 uur.
Middag/ avonddienst: van 14:00 tot 22:00 uur. 

Dit neem je mee

 • Minimaal mbo werk- en denkniveau
 • Motivatie en de wil om jezelf verder te ontwikkelen als operator
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift (in verband met het invoeren van gegevens)
 • Beschikbaarheid van 37,5 uur per week

Bij voorkeur woon je in (de buurt van) Nijmegen, bijvoorbeeld in Wijchen, Elst, Oss of Groesbeek.

Zo solliciteer je
 • Online solliciteren via de button
 • Maken van selectievragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie (zonder jouw antwoorden op de selectievragenlijst kunnen we de sollicitatie niet verder in behandeling nemen)
 • Manpower neemt contact op voor een telefonisch of live interview bij Manpower
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk