Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

HR Professional in Utrecht / Amsterdam

Vacature bij: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 11 februari 2020
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2500 - 3500 per maand € 14,45 - 20,23 per uur
Vacaturenummer: IGB-357064469

Dit ga je doen

Voel jij je prettig bij het hebben van een contract en een vast salaris, maar lijkt het je wel interessant om bij verschillende opdrachtgevers verschillende HR rollen te vervullen (denk hierbij aan: HR Adviseur, HR Generalist of Allround HR Medewerker)?  Weet jij medewerkers te inspireren en ben jij een volwaardige gesprekspartner voor leidinggevenden en managementteam?

Experis heet je welkom om als Experis HR Expert aan de slag te gaan voor onze opdrachtgevers in de omgeving van Utrecht / Amsterdam (regio Noord-Holland en Midden-Nederland).

Je bent bij onze verschillende opdrachtgevers, zoals actief bij het opzetten, verbeteren en beheren van het HR-beleid.
Je werkt op verschillende niveaus, met verschillende accenten, bij toonaangevende opdrachtgevers, zoals o.a. Philips, Pfizer en Vodafone in uiteenlopende branches: multinationals, MKB, overheid en non-profit.

Natuurlijk is je exacte takenpakket afhankelijk van je rol bij de opdrachtgever.

Hier ga je werken

Experis is hét professional merk van Manpowergroup en bemiddelt tussen organisaties en professionals. Je kunt onze kantoren vinden in Diemen, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Ons onderscheidend vermogen is onze aanpak. Celebrate Work! Dat is het doel bij Experis. Wij realiseren dat voor onszelf maar ook voor onze kandidaten. We bemiddelen hen naar de ideale baan en werkgever. En daarmee halen we resultaat voor de klant, de kandidaat en onszelf! Dit doen wij al meer dan 25 jaar met veel plezier, succes en toewijding. Wij verdiepen ons in beide kanten van de ‘match’ om zo optimaal te kunnen verbinden. Hierin gaan we ver. Met uitgebreide gesprekken, analyses van de markt en door net iets meer de tijd te nemen voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever. In dit proces werk je met doortastendheid, energie en ondernemerschap.

Als Experis HR Expert ben je in dienst bij Experis, maar voer je uiteenlopende opdrachten uit bij verschillende organisaties. Je krijgt volop ruimte en ondersteuning om je te ontwikkelen zoals jij dat wilt. Bij indiensttreding wordt je direct gekoppeld aan één van onze ervaren accountmanagers. Hij of zij is je vaste aanspreekpunt en zoekt, in overleg, passende opdrachten voor je uit. Daarnaast wordt je vakinhoudelijk en op het gebied van persoonlijke ontwikkeling begeleid. Samen stel je een persoonlijk ontwikkelplan op en evalueer je projecten tussentijds en na afloop. Ook heb je toegang tot een online leerplatform, waar je trainingen kunt volgen.

Dit neem je mee

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding (bijvoorbeeld Human resource management);
  • Minimaal 2 jaar recente ervaring in een HRM rol;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;
  • Zelfstandig werken en initiatief nemen zijn jouw op het lijf geschreven;
  • Je bent bekend met HR systemen;
  • Je bent fulltime (40 uur per week) inzetbaar;
  • Tot slot ben je in het bezit van rijbewijs B.

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk