Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Solliciteren tijdens corona:
Onze sollicitaties gaan gewoon door, want we hebben jou hard nodig. Het contact vindt voornamelijk plaats via mail, telefoon of videocall en we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Bijbaan voor 8 uur per week als smaakpanelmedewerker

Vacature bij: Givaudan
Opleidingsniveau: VMBO (MAVO, LBO)
Publicatiedatum: 06 oktober 2020
Uren per week: 8
Salaris: Indicatie per maand
€ 414 per maand € 12,17 per uur
Vacaturenummer: V-0030521
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Extra studie- en opleidingsbudget

Dit ga je doen

Jij proeft met je ogen dicht het verschil tussen een Witbier en een Bokbier. Indrukwekkend! Maar daar koop je geen brood voor. Of toch wel? Manpower is voor 8 uur per week op zoek naar een smaakpanelmedewerker die een aantal dagen per week drankjes komt proeven en daarvan de ingrediënten omschrijft en de smaak beschrijft. Iets voor jou? Lees snel verder!

Uitzendbureau Manpower zoekt een smaakpanelmedewerker voor Givaudan in Naarden.

Jij haalt als smaakpanelmedewerker het onderste uit de kan. Letterlijk, want jij gaat aan de slag voor het panel beverages. Het is je doel om duidelijk en kritisch te beschrijven hoe bijvoorbeeld een vruchtensap smaakt.

Het eerste halfjaar word jij on the job opgeleid zodat jij precies weet hoe je al die verschillende smaken en belevingen onder woorden kunt brengen. Je werkt in een testhokje waar jij dranken test en proeft. Vervolgens bespreek je in een panel jouw bevindingen om te bespreken welke smaken je hebt geproefd.

Dit krijg je

 • Mogelijkheid op contract bij de opdrachtgever Givaudan
 • Brutosalaris van 12,17 euro per uur
 • Reiskostenvergoeding van 0,14 euro per km
 • Parttime bijbaan van 8 uur per week
 • Functie voor lange termijn


Hier ga je werken

Givaudan is wereldleider op het gebied van geur- en smaakcreaties. Samen met partners uit de voedsel-, drank-, consumptiegoederen- en geurindustrie ontwikkelt Givaudan smaken en geuren die over de hele wereld te vinden zijn.
 
“Our vision is to inspire emotion through our creations every day, everywhere, as we strive for a better tomorrow.” - Gilles Andrier, CEO

Givaudan creëert niet alleen nieuwe smaken en geuren, maar draagt ook bij aan de suiker- en zoutreductie van bestaande producten. Een pastasaus of vruchtensap met toegevoegde suikers? Helemaal niet nodig! Givaudan ontwikkelt manieren om deze producten gezonder te maken en tegelijkertijd een uitstekende smaak te behouden. Als medewerker van het smaakpanel kan jij hier jouw steentje aan bijdragen.

Let op! Voor de functie is het van belang dat jij geen sterk ruikende parfums, make-up en deodorant draagt.

Dit is Manpower
Naast een vliegensvlugge reactie, krijg je van ook de mogelijkheid om gratis trainingen te volgen via Studytube, het e-learning portaal waarin je onbeperkt trainingen kunt volgen.

Werktijden
Er worden dranken op woensdag en donderdag geproefd van 9:00 uur tot 11:45 uur. En op vrijdag van 13:15 uur tot 15:45 uur.

Dit neem je mee

Jij hebt aantoonbare affiniteit in de voedselsector want jij neemt eten en drinken serieus. Je proeft niet alleen het eindproduct, maar ook de ingrediënten. Verder kun jij de onderstaande eisen vlekkeloos doorlopen:

 • Niet-roker, jouw smaakpapillen verkeren in optimale conditie
 • Jij bent 18 jaar of ouder
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Goede beheersing van de Engelse taal
 • Geen allergieën en geen beperkingen in het nuttigen van alcohol

Bij voorkeur woon jij in de buurt van Naarden, Bussum, Huizen of omstreken.

Er zijn meerdere beginmomenten voor deze functie!

Zo solliciteer je
 • Online solliciteren via de button
 • Maken van vragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie (zonder jouw antwoorden op de selectievragenlijst kunnen we de sollicitatie niet verder in behandeling nemen)
 • Manpower neemt contact op voor een telefonisch of live interview bij Manpower
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever


Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk (naar vast)