Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Financieel Traineeship Lelystad

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 13 juni 2019
Uren per week: 36
Salaris: Indicatie per maand
€ 1950,00 per maand € 12,50 per uur
Vacaturenummer: V-0027972

Over de functie

Ambieer jij een carrière binnen de finance of assurantiën branche? Ben jij momenteel in de afrondende fase van jouw HBO of WO studie? Of heb jij al je opleiding afgerond en wil jij graag een finance traineeship volgen, waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat? Fijn! Dan maken wij graag kennis met jou!
 
Uitzendbureau Manpower is voor een opdrachtgever op zoek naar meerdere kandidaten die een financieel traineeship willen volgen!
 
Wat ga je doen?
Bij aanvang van het traineeship combineer je theorie en praktijk. Jij dient jouw wft-basis te behalen om het vervolg van jouw traineeship tot een succes te maken. Indien je dit certificaat al hebt dan heb jij uiteraard al een streepje voor!

Nadat je in het bezit van jouw wft-basis start jouw eerste opdracht! En dan nog het fijne van deze opleiding? Jij bepaalt deels zelf welke rol jij wilt gaan vervullen, wij zorgen ervoor dat jij hier zo goed mogelijk in opgeleid wordt. Uoteraard bespreek jij dit met je coach en beslissen jullie samen welke opdracht het beste bij je past. Er zijn verschillende rollen op ondersteunend of adviserend niveau waarbij je kennis maakt met de diverse financiële rollen. Je kunt hierbij denken aan betalen, financieren, sparen en verzekeren. Naar mate je verder komt in het traineeship dien je meerdere wft certificaten te behalen, dit is volledig afhankelijk van de richting die jij zelf op wilt gaan!

Vanuit een persoonlijke coach krijg jij begeleiding op zowel persoonlijk als vakinhoudelijk niveau. Op deze wijze bieden wij jou voldoende handvaten om het beste uit jezelf te halen!

Over het bedrijf

Jij volgt het traineeship bij onze opdrachtgever, waar jij direct op contract gaat. Tijdens het traineeship word jij gedetacheerd naar verzekeringsmaatschappijen of financiële opdrachtgevers voor een interim opdracht. De opdrachtgever heeft een breed portfolio aan klanten waar jij gedetacheerd kunt worden. Jij kunt tijdens het traineeship verschillende opdrachten uitvoeren, dit is afhankelijk van jouw ambities. Het bedrijf streeft ernaar om binnen een maximale reistijd van 1,5 uur een opdracht voor jou te vinden. Meer informatie over de opdrachtgever en de mogelijke klanten geven wij jou graag in een persoonlijk gesprek.
 
Jij gaat 36 uur per week aan de slag en zal werken van maandag tot en met vrijdag tijdens kantoortijden. Het is eventueel mogelijk om parttime aan de slag te gaan. Dan ga je 32 uur per week werken.

Wat staat er tegenover?

 • Brutosalaris van €1.900 per maand, na het behalen van de benodigde Wft-certificaten én 6 maanden dienstverband wordt dit €2.100
 • Direct op contract bij de opdrachtgever
 • NS-businesscard of een reiskostenvergoeding van €0,19 per km
 • Fulltime baan van 36 uur per week
 • Mogelijkheid om verschillende wft-certificaten te behalen
 • Uitgebreide persoonlijke begeleiding

Functie-eisen

Wanneer kom je in aanmerking voor deze unieke kans?

 • Je beschikt minimaal over een HBO of WO diploma OF bent in de afrondende fase van je opleiding
 • Je hebt bij voorkeur werkervaring opgedaan in de assurantiën of finance branche
 • Je bent gemotiveerd om het meeste uit je persoonlijke ontwikkeling te halen
 • Je hebt affiniteit met finance
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
 • Je woont bij voorkeur in de regio Lelystad, bijvoorbeeld in Dronten, Almere of Swifterbant
 
Startdatum
Voor dit financiële traineeship zijn er meerdere startdata, uiteraard bespreken wij dit uitgebreid in een later stadium.

Klinkt dit als jouw nieuwe uitdaging? Solliciteer vandaag nog online via de ‘Solliciteer direct’ button.
 
Solliciteren via Manpower
 • Online solliciteren via de button: ‘solliciteer direct’
 • Maken van selectievragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie (Zonder jouw antwoorden op de selectievragenlijst kunnen we de sollicitatie niet verder in behandeling nemen)
 • Jouw sollicitatie wordt doorgestuurd naar de Manpower vestiging die de sollicitatie verder in behandeling neemt
 • Vestiging neemt contact op voor een telefonisch of skype interview bij Manpower
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever in regio Nijmegen

Staat de vacature nog online op de website Manpower.nl? Dan is de functie nog beschikbaar.
 
We kijken uit naar jouw online sollicitatie!

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk (naar vast)