Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Open dag AkzoNobel Groot-Ammers

Klant: AkzoNobel
Opleidingsniveau: VMBO (MAVO, LBO)
Publicatiedatum: 16 mei 2019
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2076 per maand € 12,00 per uur
Vacaturenummer: V-0028003

Over de functie

Heb jij altijd al willen weten hoe het er bij AkzoNobel van binnen uitziet? Ben jij bereid om ploegendiensten te gaan werken? Lijkt het jou leuk om bij een groot internationaal bedrijf werken en zoek jij een baan waarbij je tussen de 32 en 40 uur per week kan werken? Kom dan langs op de open dag bij AkzoNobel op 29 mei!

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar meerdere kandidaten die in het magazijn of in de productie bij AkzoNobel in Groot-Ammers willen gaan werken.

Informatie open dag

Iedereen is welkom op de open dag van AkzoNobel! Tijdens de open dag krijg je een rondleiding waardoor je kennis kunt maken met twee openstaande functies binnen het bedrijf. Ben je na deze tour meteen enthousiast? Dat is super! Je maakt meteen kans op een baan!

Er zijn twee tijdstippen waarop een rondleiding begint, om 15.00 uur en om 16.00 uur. Je kunt je melden vanaf 14.45 uur, dan word je opgehaald.
Als je tijdens de rondleiding vragen hebt, kun je deze meteen stellen! Na de rondleiding word je door een medewerker van AkzoNobel ontvangen. Als je enthousiast bent kunnen zij jou direct inplannen voor een sollicitatiegesprek de volgende dag. Bij een positief gesprek kun je snel starten!

Functies
Bij AkzoNobel ga je tijdens de open dag kennismaken met verschillende functies in zowel de productie of in het magazijn. Ben je benieuwd om welke functies het gaat en wat voor werkzaamheden daar allemaal bij komen kijken? Onderstaand vind je een links naar voorbeelden van vacatures die AkzoNobel open heeft staan:

Klik hier om de baan als magazijnmedewerker te bekijken

Klik hier om de vacature voor productiemedewerker te bekijken

 

Over het bedrijf

AkzoNobel is wereldwijd een toonaangevende verfleverancier. Bekende merken waarvoor dit bedrijf produceert zijn onder meer Sikkels, Dulux en Hammerite. Alle klanten verwachten een optimaal resultaat. Met de kwaliteitsproducten van AkzoNobel hoeven zij zich geen zorgen meer te maken!

De fabriek in Groot-Ammers produceert verf voor de Europese, Midden-Oosterse en Afrikaanse markt. Naast verf, lak en vernis produceert AkzoNobel hechtmiddelen en vloeregalisatieproducten. Zij leveren ook een reeks mengmachines, kleurconcepten en trainingscurcussen. De ‘Specialty Coatings’ van AkzoNobel voor metaal, beton en andere essentiële bouwmaterialen zijn toonaangevend op de markt.

Wat bieden wij jou?

Bij AkzoNobel kun je een lekker salaris verwachten van €12,- bruto per uur, dat oploopt naar €13,35 inclusief toeslagen. Maar dat is natuurlijk niet alles! Je komt natuurlijk te werken bij een internationaal toonaangevend bedrijf, waar een fijne werksfeer, openheid en gelijkwaardigheid belangrijk zijn en jouw ontwikkeling centraal staat. Zo biedt Akzonobel jou uitstekende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden!

Functie eisen

Ben jij minimaal 32 uur per week beschikbaar, vind je het geen probleem om in ploegendienst te werken en wil jij dolgraag een kijkje nemen in de keuken van AkzoNobel om te zien of jij deel uit kan gaan maken van het team?

Wacht dan niet langer en klik dan op de ‘Solliciteer direct’ button! Wij zien jou graag verschijnen op de open dag op 29 mei!

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk