Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Secretarieel medewerkers bij gemeente Amsterdam

Klant: Gemeente Amsterdam
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 22 mei 2019
Uren per week: 32
Salaris: Indicatie per maand
€ 2200,00 - 3200,00 per maand € 15,94 - 23,19 per uur
Vacaturenummer: V-0013851

Over de functie

Voor verschillende overheidsinstanties zijn wij met regelmaat op zoek naar managementassistentes, secretaresses en projectondersteuners voor secretariële ondersteuning. 

Ben jij een multitasker, die heel goed kan samenwerken en zich prettig voelt binnen een dynamische omgeving en beschik je over een hoog service level? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!


Wat ga jij doen?
Als secretarieel medewerker ben je werkzaam voor een van de afdelingen binnen de Gemeente Amsterdam. Je rapporteert en legt werkinhoudelijk verantwoording af aan de opdrachtgevers. Voor zaken met betrekking tot het team Managementsupport leg je verantwoording af aan de hiërarchische Managementsupport teamleider.Het is een dynamisch functie waarbij het werk zeer afwisselend is.

Je beheert de agenda’s, ontvangt bezoekers, behandelt in- en uitgaande berichten en bedient de telefoon. Verder ben je mede verantwoordelijk voor het verzorgen van de correspondentie aan de hand van concepten of globale informatie, je zet afspraken uit, deadlines worden bewaakt en stelt overzichten op. Kortom: geen dag is hetzelfde. Bovendien vervang je collega managementondersteuners indien nodig. Hierdoor is gestructureerd samenwerken essentieel.

Als secretarieel medewerker voer jij ondersteunende secretariële-, administratieve- en/of organisatorische werkzaamheden uit:

 • Agendabeheer
 • Verzorgen van de inkomende en uitgaande (elektronische) post en/of mailingen
 • Ontvangen van bezoekers, invoeren, controleren en archiveren van (administratieve) gegevens in een geautomatiseerd systeem
 • Notuleren van overleggen en bewaken van acties
 • Verzorgen van managementinformatie
 • Fungeren als centraal aanspreekpunt en contactpersoon voor de leidinggevenden
 • Reserveren van (interne) vergaderruimten en faciliteiten zoals apparatuur, catering en vervoer
 • Leveren van ondersteuning met betrekking tot het financiële systeem en leveren van hand- en spandiensten

Over het bedrijf

Werken bij de gemeente Amsterdam
Voor verschillende clusters en afdelingen Amsterdam heeft een bijzondere aantrekkingskracht op bewoners, bedrijven en bezoekers. Die aantrekkingskracht heeft de hoofdstad de afgelopen jaren vele nieuwe Amsterdammers, een ongekende dynamiek en economische en culturele voorspoed gebracht. Elk jaar weer komen steeds meer mensen in Amsterdam wonen, werken en op bezoek. De groei van Amsterdam stelt de stad voor nieuwe vraagstukken, met betrekking tot bijvoorbeeld leefbaarheid, mobiliteit en bereikbaarheid, wonen, werken en toerisme. Dit is de context van het Cluster Ruimte en Economie en de 13 RVE´s met 2524 medewerkers die samen deze cluster vormen.

De vacature is een poolvacature. Dit houdt in dat wij regelmatig verschillende secretariële vacatures bij de gemeente open hebben staan en samen met jou gaan kijken welke het beste bij je past. Je vertelt ons je wensen en wij maken de match!

Wil jij wel aan de slag bij de gemeente Amsterdam maar niet als secretarieel medewerker? Bekijk dan hier de klantpagina voor alle openstaande vacatures!

Werktijden
Jij kan zowel parttime als fulltime aan de slag. Het minimale aantal uur is 24 en 36 uur per week is het maximum. Je werkt van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 18:00 uur.

Wat bieden wij jou?

 • Functie die zowel fulltime als parttime te vervullen is, namelijk 24 tot 36 uur per week
 • Salaris van 2.200 tot 3.200 euro bruto per maand (obv 36 uur)
 • Reiskostenvergoeding van 6 cent per km, tot max. 3,60 euro per dag
 • Werken bij één van de top 12 meest favoriete werkgevers in Nederland

Functie-eisen

We zoeken een doortastende kandidaat, die werk naar zich toetrekt en onder wisselende en vaak hectische omstandigheden accuraat, klantgericht en zelfstandig kan werken. Je moet goed kunnen samenwerken, een flexibele en proactieve instelling hebben, stressbestendig, initiatiefrijk en collegiaal zijn. Tevens kun je goed organiseren en beschik je over een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid

Voor deze functie is het belangrijk dat jij past in het volgende plaatje:

 • Jij beschikt over een diploma op minimaal MBO niveau in een secretariële richting
 • Jij beschikt over minimaal 2 jaar ervaring als secretarieel medewerker, secretaresse of een soortgelijke ondersteunende functie
 • Jij beschikt uiteraard over veel ervaring in het werken met Word, Excel, Powerpoint en Outlook.
 • Jij bent woonachtig in Amsterdam, of binnen een straal van 40km vanaf Amsterdam (bijv. Purmerend, Haarlem, Zaandam of Amstelveen)

Startdatum
Starten kan op korte termijn. Hier informeren wij je graag over in de verdere procedure.

Wil jij aan de slag als secretarieel medewerker? Solliciteer dan online via de 'solliciteer direct' knop.
 
De sollicitatieprocedure
 • Online solliciteren via de button: ‘solliciteer direct’
 • Maken van selectievragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie (Zonder jouw antwoorden op de selectievragenlijst kunnen we de sollicitatie niet verder in behandeling nemen)
 • Jouw sollicitatie wordt doorgestuurd naar de Manpower vestiging die de sollicitatie verder in behandeling neemt
 • Vestiging neemt contact op voor een telefonisch of live interview bij Manpower
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever

Staat de vacature nog online op de website Manpower.nl? Dan is de functie nog beschikbaar.
 
We kijken uit naar jouw online sollicitatie!

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk