Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Customer service medewerkers gezocht in Lissabon

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 11 maart 2019
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 850,00 per maand € 4,91 per uur
Vacaturenummer: V-0024085

Over de functie

Op zoek naar een buitenlands avontuur? Heb jij affiniteit met alles wat online gebeurd en ben jij echt Tech-Savvy? Spreek jij vloeiend Engels en ben jij klaar om voor een van de bekendste technologiebedrijven ter wereld te werken? Vlucht en accommodatie zijn voor de eerste weken al geregeld! Waar wacht je nog op? Je vliegtuigstoel is al gereserveerd. Lees snel verder en join deze internationale community!

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar meerdere Customer Experience Associate’s die in het altijd zonnige Lissabon voor minimaal een jaar aan de slag willen bij één van de grootste zoekmachines ter wereld willen werken. Jouw enthousiasme en probleemoplossend vermogen maakt nou net het verschil voor de klant.

Verantwoordelijkheden:

 • Onderwijzen, ondersteunen en het begeleiden van MKB klanten met als doel om hun marketing campagnes, en online bedrijf te stroomlijnen
 • Het geven van ondersteuning aan MKB klanten door middel van het inzetten van meerdere kanalen (chat, mail, telefoon) om de klant vragen en problemen op een vlotte manier op te lossen, pro-activiteit en goede communicatie is dus een must!
 • Ondersteuning bieden in het gebruik van de verschillende tools en producten ten behoeve van de algehele klantervaring, om het product gebruik en klanttevredenheid naar een hoger niveau te tillen
 • Identificeren en oplossen van problemen waar MKB klanten en het rapporteren van jouw bevindingen aan de leidinggevende
 • Het constant aanpassen aan de ontwikkelende en veranderende MKB klantwensen met als doel om onze online exposure en online portaal te bevorderen

Over het bedrijf

Wat doet Accenture?
Je komt te werken bij één van de grootste en meest bekende internationale bedrijven op de wereld. Hiervoor ga jij verhuizen naar Lissabon om deel uit te maken van het customer care team, waar jij via Accenture komt te werken. Je komt te werken bij Accenture, maar in opdracht van één van de grootste zoekmachines ter wereld. Accenture is een wereldwijd professional services bedrijf dat op het gebied van strategie, consultancy, digital, technologie en operations complete diensten en oplossingen biedt. Accenture stelt bedrijven in staat om hun prestaties continu te verbeteren. Het bedrijf is aanjager van innovaties  die nodig zijn om de manier waarop onze wereld werkt en leeft te verbeteren met ruim 373.000 mensen in ruim 120 landen.
 
Wat bieden we?

 • Een kans om te werken voor één van de grootste zoekmachines in de wereld
 • Brutosalaris van gemiddeld €1.600,- bruto per maand, dit lijkt misschien weinig maar Lissabon is dan ook veel goedkoper (een biertje €1,59 en een koffie slechts €0,60)!
 • Direct contract bij de opdrachtgever voor minimaal 12 maanden
 • De vlucht en accommodatie voor de eerste paar weken wordt voor je verzorgd
Het maandsalaris is 850 euro bruto per maand. Jij ontvangt daarnaast verschillende bonussen, huisvestingsbonus en een 13e en 14e maand. Hierdoor komt jouw salaris uit op gemiddeld 1.600 euro per maand Je zal dus niet elke maand hetzelfde verdienen. 

Functie eisen

Wanneer kom jij in aanmerking voor deze functie?

 • Jij bent bekend met online adverteer producten en sociale media
 • Jij beheerst de Engels taal (min B2) uitstekend in woord en geschrift (dit wordt getoetst door middel van een taaltoets)
 • Jij hebt een opleiding in marketing, economie, computer science of soortgelijke opleiding gevolgd en je hebt enig werkervaring in marketing of de technologische branche (mag ook een stage zijn)
 • Jij bent minimaal 40 uur per week beschikbaar, bereid om werkzaam te zijn in het prachtige Lissabon met een internationaal team en per direct beschikbaar
 • Jij hebt enige kennis van HTML, CSS, JavaScript. Data Optimization is good to have!
 
Ben jij al aan het bladeren in jouw Lonely planet boekje? 

Staat de vacature nog online op de website Manpower.nl? Dan is de functie nog beschikbaar.
 
We kijken uit naar jouw online sollicitatie!
 

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Vaste baan