Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Allround medewerker wasserij Nedlin Elsloo

Vacature bij: Nedlin
Opleidingsniveau: VMBO (MAVO, LBO)
Publicatiedatum: 27 januari 2020
Uren per week: 36
Salaris: Indicatie per maand
€ 1636 - 1685 per maand € 10,49 - 10,80 per uur
Vacaturenummer: V-0001267
Interessant voor jou
 • Reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • Onregelmatigheidstoeslag
 • Extra studie- en opleidingsbudget

Dit ga je doen

Vind jij het leuk om de hele dag actief bezig te zijn? Als medewerker wasserij bij Nedlin ben je gegarandeerd van een afwisselende functie in een wasserij! Het is een functie waarin jij je energie kwijt kunt en terecht komt in een leuk team. Inruil voor jouw inzet kun jij rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, zoals reiskostenvergoeding, pensioenregeling, ontwikkelingsmogellijkheden en een brutosalaris tot € 10,80per uur! Klinkt dit interessant? Solliciteer dan vandaag nog, want Manpower zoekt jou!

Voor Nedlin in Elsloo is uitzendbureau Manpower op zoek naar allround medewerkers voor in de wasserij. 

Wil jij snel aan het werk? Houd je telefoon in de gaten! Als jij solliciteert op deze functie nemen wij met één werkdag telefonisch contact met je op via 088 - 2828 128.


Als wasserijmedewerker heb jij de taak om de was weer schoon het gebouw te laten verlaten. De binnenkomende was is voornamelijk bedrijfskleding, linnengoed en werkkleding afkomstig van bijvoorbeeld ziekenhuizen, zorginstellingen en horeca. Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het:
 • Sorteren van de was
 • Vouwen (mangelen) van de was
 • Inpakken van de was

Dit zullen vooral fysieke werkzaamheden zijn. Het is dus belangrijk dat jij lichamelijk werk kunt uitvoeren.

Dit krijg je
 • Brutosalaris tussen €10,49 en €10,80 per uur (vanaf 22 jaar en ouder)
 • Reiskostenvergoeding van 14 eurocent per kilometer (vanaf 5 kilometer enkele reis, max. 11,20 euro netto per dag) 
 • Toeslag voor het werken op onregelmatige tijden oplopend tot +45% per uur
 • Functie voor langere tijd, na 1 jaar uitzenden kans op een vast contract bij Nedlin
 • Fulltime of parttime baan voor minimaal 3 dagen per week
 • Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden en evaluatiegesprekken met jouw leidinggevende
 • Tweemaal per week gratis fruit in de kantine

Hier ga je werken

Nedlin is een vooraanstaand specialist op het gebied van textielverzorging en linnenverhuur in de Benelux en Duitsland. De activiteiten van Nedlin zijn gericht op een integrale dienstverlening ten behoeve van hotelketens, zorginstellingen en industriële bedrijven wereldwijd. Bij Nedlin zijn leverbetrouwbaarheid, service en efficiëncy erg belangrijk. 

Bij Nedlin word je goed ingewerkt en krijg je veel begeleiding. Regelmatig ga jij in gesprek met je leidinggevende om jouw voortgang te evalueren en jouw loopbaanpad verder uit te stippelen. Ook kun jij kosteloos een BBL opleiding tot logistiek medewerker niveau 2 volgen!
Daarnaast is samenwerken erg belangrijk. Met je team begin je de dag met een 'dagstart', waarin je kijkt wat er voor die dag te doen staat. Ook zijn er regelmatig uitjes. Kortom: bij Nedlin heerst een fijne werksfeer!

Werktijden
De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 6.00 en 21.00 uur. Het komt regelmatig voor dat er een uurtje wordt overgewerkt tot 22.00 uur, hierin vragen wij flexibiliteit. Incidenteel wordt er op zaterdagochtend gewerkt.
 
Bij Nedlin kun je ervoor kiezen om parttime of fulltime te werken, geheel afhankelijk van jouw beschikbaarheid. Hieronder lichten wij de mogelijkheden graag toe:
 • Fulltime: Je werkt maximaal 36 uur per week, waarbij je 1 of 2 dagen per week dubbele diensten draait. Je werkt in een dubbele dienst van 6.00 tot 19.00 uur.
 • Parttime: Als je ervoor kiest parttime te werken, dan vragen wij een minimale beschikbaarheid van drie diensten per week. Hierin kun jij rouleren met collega's. Het is niet mogelijk om alleen ochtenddienst of avonddienst te werken. 

Dit is Manpower
Als jij solliciteert op deze functie geven wij jou binnen 1 werkdag reactie. Zo weet je snel waar je precies aan toe bent en of je in aanmerking komt. Wanneer je langer dan 26 gewerkte weken bij ons hebt, begin je ook methet opbouwen van pensioen. Dat is mooi meegenomen voor later! Je hoeft in ieder geval niet stil te zitten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Wij geven je namelijk gratis en onbeperkt toegang tot ons E-learning platfom Studytube. Hier kun je meer dan 200 online trainingen volgen om zo jouw kennis en vaardigheden up-to-date te houden.

Dit neem je mee

 • Beschikbaarheid van 15 tot 36 uur per week (de werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 6.00 en 21.00 uur)
 • Werken met targets voelt als een tweede natuur
 
Bij voorkeur ...
...heb je ervaring in een functie waarbij je de hele dag actief bezig bent, bijvoorbeeld in de productie, horeca, logistiek of schoonmaak. Denk dan aan productiemedewerker, bedieningslid, assemblagemedewerker, logistiek medewerker, schoonmaker, magazijnmedewerker of een andere soortgelijke functie
... woon je in de regio Heerlen, bijvoorbeeld in Maastricht, Roermond of Maasmechelen
...  ben je in het bezit van eigen vervoer (fiets, brommer, scooter of auto) om op de werklocatie te komen

 Zo solliciteer je
 • Online solliciteren via de button
 • Wij nemen contact met jou op voor een persoonlijk telefoongesprek
 • Samen kijken wij of deze (of eventueel een andere) vacature bij jou past
 • Op sollicitatiegesprek bij de Manpower vestiging en/of de opdrachtgever

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk (naar vast)