Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Opleiding behalen heftruckcertificaat regio Hoofddorp

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 08 januari 2019
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 1557 - 2249 per maand € 9,00 - 13,00 per uur
Vacaturenummer: V-0023201

Over de functie

Heb jij een passie voor alles dat rijdt en bestuurd kan worden? Wil jij jouw certificaten van het besturen van vervoersmiddelen uitbreiden met het kunnen besturen van een heftruck of reachtruck of andere logistieke voertuigen? Ben jij een snelle leerling en 3 dagen beschikbaar voor een training om deze certificaten te behalen in de omgeving van Hoofddorp? Dan heeft Manpower de kans voor jou!

Welke kans bieden wij jou dan?
Manpower biedt jou de mogelijkheid om in drie dagen je certificaat te behalen voor het besturen van een vorkheftruck, reachtruck, EPT, stapelaar en/of  de lage- en hoge orderpicktruck. Dit kan bij de MLA, Manpower Logistics Academy in Hillegom op verschillende lesdagen, namelijk maandag t/m woensdag of van dinsdag t/m donderdag. Als jij dat certificaat gehaald hebt, gaat Manpower op zoek naar een passende baan, waar jij jouw passie voor het besturen van het gewenste voertuig kunt gaan uitvoeren!
 

Over het bedrijf


Waar ga je deze opleiding doen?
Manpower heeft in Hillegom een locatie van de MLA, Manpower Logistics Academy, gemakkelijk te bereiken vanuit Hoofddorp. Dit is het opleidingscentrum van Nederland waar jij de mogelijkheid krijgt om jezelf te kwalificeren voor interne logistieke 'transport' vacatures. Natuurlijk staan veiligheid en vakmanschap centraal tijdens deze opleiding. Je wordt hier opgeleid om bij één van onze logistieke klanten aan de slag te kunnen en dit al na een training van slechts 3 dagen! Na het behalen van het gewenste certificaat zal de Manpower vestiging bij jou in de buurt zal daarna op zoek gaan naar jouw droombaan!

Nadat Manpower jouw droombaan gevonden heeft en jij aan de slag bent gegaan, zal er wel gevraagd worden een eigen bijdrage van €200 te betalen voor deze opleiding. Dit bedrag zal verspreid worden ingehouden over 8 weken salaris. Mocht Manpower toch geen baan vinden, hoef je de opleiding niet te betalen en behaal je je certificaat dus gratis.    
 

Functie-eisen


Om voor deze opleiding in aanmerking te komen is het belangrijk dat jij een flexibele instelling hebt qua werkuren en eventueel het werken in ploegendiensten. Daarnaast is het belangrijk dat jij in staat bent een Verklaring Omtrent gedrag te kunnen aanvragen. Verder breng jij onderstaande met je mee:

 • Jij beschikt minimaal over MBO werk- en denkniveau   
 • Jij wilt heel graag binnen 3 dagen je certificaten te behalen
 • Jij hebt bij voorkeur ervaring als logistiek magazijnmedewerker
 • Jij bent in staat om fysiek zware werkzaamheden te verrichten
 • Jij bent voor je driedaagse opleiding 40 uur per week beschikbaar
 • Jij bent bereid om naar Schiphol te reizen voor je werk
 • Jij bent in het bezit van eigen vervoer om op de werklocatie te komen (fiets, brommer, auto, scooter)
 • Jij woont bij voorkeur in (de omgeving van) Schiphol, bijvoorbeeld in Hillegom, Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp, Aalsmeer of Amsterdam

Startdatum vacature
Zodra jij jezelf hebt aangemeld, hoor jij wanneer jij aan de opleiding kunt beginnen.

Is deze kans jou op het lijf geschreven? Laat dat dan nu weten door jezelf online via de 'solliciteer direct' knop aan te melden.

Zo werkt onze sollicitatieprocedure:
 • Online solliciteren via de button: ‘solliciteer direct’
 • Maken van selectievragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie (Zonder jouw antwoorden op de selectievragenlijst kunnen we de sollicitatie niet verder in behandeling nemen)
 • Beoordeling van de sollicitatie op basis van jouw CV, selectievragenlijst en aanvullende informatie. Het is belangrijk dat jij de vragenlijst naar waarheid invult, je antwoorden worden gecheckt op basis van je CV!
 • Jouw sollicitatie wordt doorgestuurd naar de Manpower vestiging die de sollicitatie verder in behandeling neemt
 • Vestiging neemt contact op voor een telefonisch  interview

Staat de vacature nog online op de website Manpower.nl? Dan is de functie nog beschikbaar.
 
Wij kijken uit naar jouw online sollicitatie!
 
 

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk