Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Pedagogisch medewerker Op Stoom Kinderopvang

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 30 maart 2019
Uren per week: 20
Salaris: Indicatie per maand
€ 1750 - 2500 per maand € 20,35 - 29,07 per uur
Vacaturenummer: IGB-243196036

Over de functie

Een dag bij Op Stoom begint met bergen inspiratie. Uit jouw hoofd! De kinderen weten dat een dag met jou altijd een feest wordt. Kunstenaars in spe halen hun hart op tijdens een fantasierijke middag met industriële (rest)materialen en voor de energiekelingen heb jij altijd wel een sportieve uitdaging in gedachten. De kinderen hoeven jou niet te leren wat ‘swishen’ is! En voor een culinair avontuur deins je ook niet terug. Ben jij nét zo veelzijdig als onze BSO? Dan zoeken wij jou!

Over het bedrijf

Een uitdagende baan in een enthousiast team bij een inspirerende organisatie en een jaarcontract. Er worden veel interne cursussen aangeboden: communicatie, kinder-EHBO, BHV en diverse cursussen over uiteenlopende pedagogische onderwerpen. De inschaling is volgens de cao Kinderopvang in schaal 6.

Functie eisen

Iemand die stevig in zijn of haar schoenen staat en een echte aanpakker is. Een georganiseerd type die weet wat er moet gebeuren en altijd klaar staat voor de kinderen én ouders. Je bent flexibel en een echte teamplayer. Niet alleen voor je BSO-collega’s, maar ook voor de medewerkers van KDV De Stad die in hetzelfde pand werken. En heb je ook nog een passend pedagogisch diploma op zak? Dan ben jíj onze nieuwe collega!

Kijk voor het actuele overzicht passende diploma's hier: https://opstoom.nl/wp-content/uploads/2017/03/Diplomalijst-kwalificatie-Kinderopvang.pdf

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Vaste baan