Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Call center medewerker inbound gemeente Amsterdam

Klant: Gemeente Amsterdam
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 11 december 2018
Uren per week: 30
Salaris: Indicatie per maand
€ 1515 per maand € 11,65 per uur
Vacaturenummer: V-0014553

Over de functie

Gemeente Amsterdam heeft meer dan 850.000 inwoners. Allemaal inwoners die verschillend zijn in werk, karakter, leeftijd, dromen, hobby’s en in de vragen die zij hebben. Vragen over het wonen, werken en leven in onze hoofdstad.
Het Contact Center Amsterdam (CCA) speelt een cruciale rol in het beantwoorden van al deze vragen. Heb jij het in je om alle Amsterdammers
service- en oplossingsgericht te woord te staan? Manpower heeft de baan voor jou! Lees snel verder.

Uitzendbureau Manpower is op zoek naar meerdere customer service medewerkers die bij het Contact Center Amsterdam aan de slag willen.
 
Werkzaamheden
Als contact center medewerker sta jij zowel burgers als ondernemers uit de gemeente Amsterdam telefonisch te woord. In jouw werkzaamheden staat het echt willen oplossen van een klantvraag centraal. Weet jij ergens het antwoord niet op? Dan zorg jij ervoor dat die persoon doorverbonden wordt met de juiste expert op dat gebied. Samen met jouw collega’s zorg jij voor een perfecte dienstverlening vanuit de gemeente Amsterdam voor al haar inwoners. Een paar voorbeelden van werkzaamheden die je uit gaat voeren zijn:

 • Telefonisch beantwoorden van vragen van bewoners en ondernemers met behulp van de kennisbank
 • Signaleren en bijwerken van de informatie die in de kennisbank te vinden is
 • Administratieve afhandeling van vragen/klachten

Over het bedrijf

Wat is en doet het Contact Center Amsterdam
Het CCA is het centrale contactcentrum voor alle inwoners van onze hoofdstad, Amsterdam. De afdeling is een perfecte weerspiegeling van Amsterdam zelf: een diverse afdeling met een plezierige, informele en dynamische sfeer. De afdeling kent 140 werkplekken en is gevestigd in Amsterdam-West.
In deze functie krijg jij de mogelijkheid om je na enige tijd te kunnen specialiseren in verschillende skills. Bijvoorbeeld de dienst Belastingen of de dienst Werk, Participatie en Zorg. Daarnaast zal je een brede kennis opdoen over de gemeente Amsterdam!

Wil jij graag werken bij de gemeente Amsterdam, maar in een andere functie? Bekijk hier de klantpagina en alle openstaande vacatures van gemeente Amsterdam! 

Werktijden
Bewoners en ondernemers kunnen van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur telefonisch contact met het CCA. Jouw werktijden vallen dan ook op deze dagen en tijdens deze uren. Op de maandag vragen wij een verplichte aanwezigheid tussen 8.00 tot 18.00 uur.

Flexibiliteit staat bij het CCA hoog in het vaandel. Niet alleen zijn ze flexibel naar bewoners en ondernemers toe, maar vragen dit ook van haar werknemers. Zij vragen namelijk een beschikbaarheid van 12 uur per week. Door meer uren van je beschikbaarheid op te geven ontstaat er meer ruimte om iedereen in te roosteren op de tijden dat hij of zij beschikbaar is.
 
Trainingsweken
Bij het CCA zijn er verschillende startdata en trainingsweken. De eerstvolgende trainingsweek is op 26 november. Jij begint vervolgens gelijk met een trainingsweek en daarop volgend je inwerkperiode. Dit betreft in totaal een maand waarin jij fulltime aan het werk zal zijn: van maandag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 16.30 uur.
 
Wat krijg jij terug voor je werk als customer support bij de gemeente Amsterdam?

 • Bruto startsalaris van 11,65 euro per uur
 • Periodieke salarisverhoging bij goed presteren en na het voltooien van verschillende trainingen of opleidingen: na 6 maanden 12,72 euro per uur en na een jaar 13,25 euro per uur
 • Werken bij een werkgever uit de top 12 meest favoriete werkgevers uit Nederland
 • Reiskostenvergoeding volgens de algemene voorwaarden van de gemeente Amsterdam (maximaal 3,60 euro netto per gewerkte dag)
 • Parttime baan van minimaal 12 en maximaal 32 uur per week
 • Vacature voor de langere termijn 


Dit alles maakt werken bij het Contact Center Amsterdam de ideale flexibele parttime baan die jij gemakkelijk kan combineren met andere hobby’s, activiteiten of misschien een andere baan.

Functie-eisen

Wanneer ben jij de ideale kandidaat voor deze functie als contact center medewerker?

 • Jij hebt minimaal een half jaar ervaring met klantcontact, bijvoorbeeld als klantenservicemedewerker, helpdeskmedewerker of customer care medewerker. 
 • Jij beheerst de Engelse taal goed in woord en geschrift
 • Jij bent beschikbaar op maandag tussen 8.00 tot 18.00 uur
 • Jj bent vanaf 26 november beschikbaar voor minimaal een jaar
 • Jij hebt geen langere vakantieplannen (langer dan 2 weken)
 • Jij bent minimaal 12 uur per week beschikbaar om te werken
 • Jij woont in of bij Amsterdam, bijvoorbeeld in Hoofddorp, Amstelveen of Diemen
 
Startdatum vacature
De trainingen voor het CCA hebben verschillende startdata. De eerstvolgende is op 14 januari 2019.
 
Wil jij wel bij het CCA aan de slag, maar kan jij niet de eerstvolgende trainingsweek volgen? Ook dan kan je solliciteren, wij bespreken graag de mogelijkheden voor een andere startdatum.
 
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan online via de 'solliciteer direct' knop.
 
De sollicitatieprocedure
 • Online solliciteren via de button: ‘solliciteer direct’ en het bijvoegen van een motivatiebrief
 • Maken van selectievragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie (Zonder jouw antwoorden op de selectievragenlijst kunnen we de sollicitatie niet verder in behandeling nemen
 • Maken van het assessment voor deze functie
 • Beoordeling van de sollicitatie op basis van jouw CV, selectievragenlijst, motivatiebrief, het assessment en aanvullende informatie.  Het is belangrijk dat jij de vragenlijst naar waarheid invult, je antwoorden worden gecheckt op basis van je CV!
 • Jouw sollicitatie wordt doorgestuurd naar de Manpower vestiging die de sollicitatie verder in behandeling neemt
 • Vestiging neemt contact op voor een telefonisch of live interview bij Manpower
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever
   

Staat de vacature nog online op de website Manpower.nl? Dan is de functie nog beschikbaar.
 
We kijken uit naar jouw online sollicitatie!

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Uitzendwerk