Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Bankhal host/hostess ING regio Hoofddorp - Aalsmeer

Klant: ING
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 27 juni 2018
Uren per week: 40
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 2604 per maand € 15,05 per uur
Vacaturenummer: V-0018262

Over de functie

Blink jij graag uit? Niet alleen op persoonlijk vlak, maar ook tijdens je werk? De bankhal is jouw place to shine. Ben jij een ster in het ontvangen van klanten op de meest warme en persoonlijke manier? Haal jij daarnaast energie uit het helpen van mensen? Als bank heb je een grote verantwoordelijkheid in het financieel houden en krijgen van klanten. Niet geheel onbelangrijk, bij ING krijg ook jij voldoende ruimte om jezelf op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen!  Geïnteresseerd? Lees dan snel verder.
 

Uitzendbureau Manpower is voor ING op zoek naar meerdere gemotiveerde kandidaten die als vertegenwoordiger op willen treden in de bankhal in regio Hoofddorp.
 
Werkzaamheden in de bankhal
Jij bent de link tussen ING en de klant en treedt op als eerste aanspreekpunt van de bankhal. Jij heet klanten welkom en helpt hen op weg met financiële vragen. Hierbij kan je denken aan de volgende werkzaamheden:

 • Uitvoeren van dagelijkse bankzaken, zoals openen nieuwe spaarrekening of aanvragen (reis)verzekering
 • Zorgdragen voor het financieel fit zijn van klanten
 • Begeleiden van klanten bij het opnemen en storen van geld en beheren van de kas
 • Op orde houden van de bankhal
 • Uitbrengen van financieel advies over eenvoudige financiële vraagstukken
 
Dit alles doe jij natuurlijk met een glimlach ;)

Over het bedrijf

Wat heeft ING jou te bieden?

 • Brutosalaris van 15,05 euro per uur (2.604 bruto per maand op basis van 40 uur per week!)
 • Volledige reiskostenvergoeding
 • Werken bij een werkgever uit de top 6 meest favoriete werkgevers in Nederland
 • Fulltime en parttime mogelijkheden van 32 tot 40 uur per week
 • Voor de langere termijn aan de slag bij ING
Cluster Hoofddorp – Aalsmeer
Deze functie van de bankhal staat uit voor verschillende clusters en de ING-kantoren die daaronder vallen. Deze vacature staat uit voor cluster Hoofddorp – Aalsmeer en jij zal dus aan de slag gaan bij een ING-kantoor in Hoofddorp, Nieuw-Vennep of Aalsmeer. Het kan voorkomen dat vanwege drukte of onderbezetting jij eens aan de slag gaat bij een ander ING-kantoor dat je normaal gewend bent.

Werken bij ING
Wanneer jij bij ING aan de slag gaat, zal jij onderdeel worden van de oranje familie. Bij ING speelt gastvrijheid een steeds grotere rol en waar kan je dit beter doen dan in de bankhal, de plek waar klanten als eerste binnenkomen. Meer informatie over werken bij ING of benieuwd naar andere openstaande vacatures? Bekijk hier de ING-klantpagina.

Werktijden
Jij gaat aan de slag bij de bankhal. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag meestal tijdens kantoortijden. Afhankelijk van de regio waar je aan de slag gaat is er ook één avond in de week koopavond en zijn ING-kantoren doorgaans op zaterdag ook geopend. In deze functie zal je dus ook werken buiten kantoortijden. Uiteraard worden deze koopavonden en zaterdag gerouleerd onder collega’s.

Functie-eisen

Jij bent gastvrij? Mooi! Waar moet je nog meer aan voldoen om in aanmerking te komen voor deze functie?

 • Jij beschikt over HBO werk- en denkniveau
 • Jij hebt ervaring met klantcontact in een commerciële functie, bijvoorbeeld door horeca werkzaamheden of als host/verkoopmedewerker in een warenhuis of van parfum en andere luxeproducten
 • Jij hebt de drive om verschillende WFT-certificaten te behalen (met hulp van Manpower)
 • Jij bent bereid om af en toe op een koopavond of op zaterdag te werken
 • Jij bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
 • Jij woont in de provincie Noord-Holland, bijvoorbeeld Hoofddorp, Aalsmeer, Nieuw-Vennep of een andere plats in de gemeente Haarlemmermeer
 
Om aan de slag te gaan als gastvrouw/gastheer in de bankhal is werkervaring en een specifieke opleiding niet vereist. Het belangrijkste is dat jij kan motiveren waarom jij een carrière in de financiële dienstverlening ambieert.
Jij bent namelijk niet alleen host/hostess, maar zal daarnaast gedegen financieel advies gaan geven. Vereist hierin is dat jij binnen een korte periode (6 maanden) in staat bent 4 WFT-certificaten te behalen.

 

Startdatum vacature
Voor deze functie zijn er verschillende startdata. Wij bespreken graag de eerstvolgende startdatum met jou in een persoonlijk gesprek!
 
 Ben jij geïnteresseerd? Bekijk dan hier de interactieve PDF  met de állerlaatste informatie die jij nodig hebt en solliciteer dan online via de 'solliciteer direct' knop.
 
De sollicitatieprocedure
 • Online solliciteren via de button: ‘solliciteer direct’
 • Maken van selectievragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie (Zonder jouw antwoorden op de selectievragenlijst kunnen we de sollicitatie niet verder in behandeling nemen)
 • Beoordeling van de sollicitatie op basis van jouw CV, selectievragenlijst en aanvullende informatie. Het is belangrijk dat jij de vragenlijst naar waarheid invult, je antwoorden worden gecheckt op basis van je CV!
 • Jouw sollicitatie wordt doorgestuurd naar de Manpower vestiging die de sollicitatie verder in behandeling neemt
 • Vestiging neemt contact op voor een telefonisch of live interview bij Manpower en er zal je worden gevraagd worden een videopitch op te nemen
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever

Staat de vacature nog online op de website Manpower.nl? Dan is de functie nog beschikbaar.
 
We kijken uit naar jouw online sollicitatie!
 

Doorsturen
 
Uitzendwerk