Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

HR Assistent Experis regio Amsterdam

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 18 mei 2018
Uren per week: 40
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 1750 - 2500 per maand € 10,12 - 14,45 per uur
Vacaturenummer: IGB-202899454

Over de functie

Voor ons Experis Employability team zijn wij per direct op zoek naar een HR Assistent.  Deze rol zou kunnen worden ingevuld door een meer ervaren HR Assistent of een HBO/WO graduate. Locatie Diemen.

Wat ga je doen?
Op basis van jouw kennis en kunde focus je je op het verwerken en afhandelen van administratieve werkzaamheden voor alle contractvormen van Experis Experts (onze gedetacheerde professionals). Deze werkzaamheden kunnen een complex en niet-standaard karakter hebben. Daarnaast ga je op een klantgerichte wijze om met allerlei , soms complexe, vragen van ZZP'ers, Experis Experts en klanten om deze zo volledig mogelijk te beantwoorden. Je werkt daarbij nauw samen met de Experis collega's en medewerkers op de backoffice. 

Over het bedrijf

Experis is onderdeel van ManpowerGroup en loopt voorop in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve arbeidsmarkt-oplossingen. Hiermee helpen wij onze klanten winnen in de veranderende wereld van werk. Daarbij gaat het altijd om mensen, om talent; het succes van een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. De kern van ons werk is om de juiste mensen te vinden en hun potentieel optimaal in te zetten ten behoeve onze klanten. De oplossingen van ManpowerGroup worden aangeboden door Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management. Elk merk heeft zijn eigen focus. Onze proposities bieden een antwoord op elk HR-gerelateerd vraagstuk.

Functie eisen

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding HRM.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift vormt een pré.
  • Van belang om 'sterk in je schoenen' te staan en zaken op te kunnen pakken, maar ook terug te kunnen geven waar nodig. Grenzen bewaken is eveneens belangrijk.
  • Bereid zijn om een enkele keer vanuit ons kantoor in Utrecht te werken.

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Doorsturen
 
Vaste baan