Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Technisch assemblagemedewerker Océ Technologies Venlo

Klant: Océ
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 17 mei 2018
Uren per week: 40
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 1939 - 1970 per maand € 11,21 - 11,39 per uur
Vacaturenummer: V-0003077

Over de functie

Jij hebt affiniteit met techniek, bijvoorbeeld vanuit eerdere werkervaring of vanuit een hobby. Daarnaast wil je jezelf graag ontwikkelen bij een goede werkgever, die je de kans geeft om door te groeien in de techniek. Je bent fulltime beschikbaar en woont in de omgeving van Venlo. Omschrijven we jou? Lees dan snel verder!

Voor Océ Technologies in Venlo is uitzendbureau Manpower per direct op zoek naar assemblage medewerkers die technisch goed onderlegd zijn.

Waarom wil je werken bij Océ Technologies?

 • Océ Technologies biedt jou veel kansen om jezelf te ontwikkelen en te groeien in de techniek 
 • Goed salaris tussen de 11,21 euro en 11,39 euro bruto per uur (wanneer je in ploegen werkt ontvang je ook een ploegentoeslag van 14% over ieder gewerkt uur)
 • Reiskostenvergoeding afhankelijk van je reisafstand met een maximum van 16,99 euro per dag
 • Fulltime functie voor 40 uur per week in dagdienst OF in 2 ploegen
 • Bij goed functioneren kans op een contract bij Océ! 

In deze functie ga jij fulltime (40 uur per week) werken. Dit doe je van maandag t/m vrijdag in dagdienst.

Werkzaamheden
Je begint bij Océ Technologies op de afdeling assembly als technisch assemblagemedewerker. In deze functie stel je diverse soorten kleine modules samen met losse onderdelen, zoals tandwielen, schroeven, printplaatjes, bedradingsbundels, sensoren, lagers, plaatjes, assen. Aan de hand van werkinstructies (foto’s op de computer) zet je de onderdelen in elkaar. Voor elke module krijg je een korte opleiding en begeleiding op de werkvloer. 

Heb je dit goed onder de knie, dan kun je doorgroeien naar het onderdeel eindmontage. Hier ga je de verschillende modules in framekasten monteren en bekabelen. Je stelt ze op elkaar af en controleert of alles goed werkt. Vervolgens voer je een aantal testen uit om de kwaliteit te waarborgen. 

Ook zijn er doorgroeimogelijkheden naar het onderdeel afstellen/testen. Hier worden verschillende units mechanisch en elektrisch gekoppeld en op elkaar afgesteld. Om dit goed uit te voeren, kruip je soms letterlijk in, op en onder het apparaat om het perfect af te stellen. Daarnaast wordt er op kwaliteit gecontroleerd. Dit doe je met behulp van meet- en testapparatuur en visuele controle. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het eindresultaat voor de klant.

Over het bedrijf

Werken bij Océ Technologies
Océ Technologies in Venlo produceert grote printsystemen. Van productieprinters, grootformaatprinters, scanners, vouwers, digitale persen tot het grootste printersysteem van maar liefst 12 meter lang, 4 meter breed en 2,5 meter hoog. Per dag kan dit printsysteem maar liefst 2.000 hele boeken, 20.000 handleidingen of 200.000 flyers printen! Voor het produceren en afstellen van deze machine zijn 80 verschillende medewerkers nodig. Eén machine wordt gemaakt in ongeveer 7 weken. 

In deze functie ga je aan de slag op de afdeling Assembly. Deze afdeling bestaat uit 270 medewerkers. Samen met jouw team ben jij verantwoordelijk voor de juiste productie en afstelling van een bepaald onderdeel van het printsysteem.

Werksfeer
Onder de collega’s bij Océ Technologies heerst een goede werksfeer. Regelmatig worden er feestjes georganiseerd en jaarlijks is er een barbecue en festival. 

Niet alleen buiten werktijd, maar ook tijdens werktijd is de sfeer onder de collega’s goed. In de pauzes lunch je samen met je collega’s in de kantine, op het binnenplein of loop je een blokje om langs de Maas.

Door haar medewerkers wordt Océ Technologies het meest gewaardeerd door de kansen die je geboden worden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Dit zorgt ervoor dat je voor de lange termijn bij Océ kan werken en je een goede band opbouwt met je collega’s. Daarnaast ben je in deze functie bezig met verschillende soorten techniek, zoals elektro, mechaniek en pneumatiek.

Werktijden
Momenteel zijn wij op zoek naar mensen die in de dagdienst willen werken en naar mensen die in 2 ploegen willen werken. In dat geval werk je de ene week van 06.00 uur tot 14.00 uur en de andere week van 14.00 uur tot 22.00 uur. Voor het werken in ploegen kun jij rekenen op een ploegentoeslag van 14% over ieder gewerkt uur.

Functie eisen

Wat maakt jou een goede collega?

 • Jij beschikt over MBO 2 werk/denk niveau met technische werkervaring OF hebt deze ervaring opgedaan vanuit een hobby (bijv. sleutelen aan computers, auto's, modelvliegtuigen, etc.) 
 • Jij wilt jezelf graag ontwikkelen (in de techniek) en daarmee een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van Océ Technologies
 • Jij kunt werkvoorschriften lezen en begrijpen en begrijpt de Nederlandse taal 
 • Jij bent resultaatgericht, flexibel en kan goed samenwerken
 • Jij vindt kwaliteit en continu verbeteren belangrijk
 • Jij wilt werken in dagdienst of in twee ploegen
 • Jij voelt je verantwoordelijk voor je werkplek en werkzaamheden
 • Jij woont maximaal 50 kilometer bij Venlo vandaan, bijvoorbeeld in Eindhoven of Roermond 

Startdatum vacature
De startdatum voor deze functie is in overleg.

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan online via de 'solliciteer direct' knop.

De sollicitatieprocedure
 • Online solliciteren via de button: ‘solliciteer direct’
 • Maken van selectievragenlijst die jij binnen enkele minuten via e-mail ontvangt (Maak deze zo snel mogelijk na het solliciteren, zonder de antwoorden op de vragen kunnen wij jouw sollicitatie niet verder in behandeling nemen)
 • Beoordeling van de sollicitatie op basis van jouw CV, selectievragenlijst en aanvullende informatie
 • Jouw sollicitatie wordt doorgestuurd naar de Manpower vestiging die de sollicitatie verder in behandeling neemt
 • Vestiging neemt contact op voor een telefonisch of live interview bij Manpower
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever 

Staat de vacature nog online op de website Manpower.nl? Dan is de functie nog beschikbaar.

We kijken uit naar jouw online sollicitatie!

Doorsturen
 
Uitzendwerk