Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Online Recruiter Manpower Diemen

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 08 mei 2018
Uren per week: 40
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 1750 - 2500 per maand € 10,12 - 14,45 per uur
Vacaturenummer: IGB-200097565

Over de functie

Wat houdt de functie van Online Recruiter bij Manpower in?
Als Online Recruiter op het hoofdkantoor van Manpower maak je deel uit van het Center of Recruiting Excellence (CORE). Vanwege uitbreiding van ons klantenbestand zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Hier heb je de kans om je te ontwikkelen, door te groeien en de online marketingkant van het vak beter te leren kennen.

Werkzaamheden:

  • het schrijven van SEO-proof vacatureteksten;
  • het plaatsen van vacatures op de website en jobboards;
  • het bewaken van het proces, de instroom van kandidaten en reacties;
  • de pre-selectie van kandidaten;
  • waar nodig verbeteringen implementeren en oplossingen aandragen.

Over het bedrijf

Wordt ManpowerGroup jouw werkgever?
ManpowerGroup loopt voorop in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve arbeidsmarkt-oplossingen. Hiermee helpen wij onze klanten winnen in de veranderende wereld van werk. Daarbij gaat het altijd om mensen, om talent; het succes van een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. De kern van ons werk is om de juiste mensen te vinden en hun potentieel optimaal in te zetten ten behoeve van onze klanten. De oplossingen van ManpowerGroup worden aangeboden door Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management. Elk merk heeft zijn eigen focus. Onze proposities bieden een antwoord op elk HR-gerelateerd vraagstuk. 
 
Als Online Recruiter kom je te werken op de afdeling Center Of Recruiting Excellence (CORE) van ManpowerGroup in Diemen. Het CORE is het centrale wervingsorgaan van Manpower dat zich richt op (volume) recruitment van kandidaten via online kanalen. Zij beheren gemiddeld 1.200 tot 1.300 vacatures voor alle vestigingen van Manpower Nederland. Voor deze verschillende vacatures draagt het CORE zorg voor de werving en voorselectie van geschikte kandidaten. Er werken ongeveer 60 gezellige collega’s op het CORE. Teamuitjes, borrels en andere leuke activiteiten worden regelmatig georganiseerd. De afdeling is te kenmerken als jong, hip, innovatief en is sterk aan het groeien.
 
In deze functie kun je 24, 32 of 40 uur werken, aan jou de keuze!

Functie eisen

Is de vacature van Online Recruiter bij Manpower iets voor jou?

Jij bent of hebt:

  • minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • een passie voor het schrijven van teksten;
  • sterk in de Nederlandse taal;
  • pro-actief, innovatief en creatief;
  • een dienstverlenende en flexibele instelling.

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Doorsturen
 
Vaste baan