Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Parttime smaakpanelmedewerker regio Utrecht

Klant: Givaudan
Opleidingsniveau: VMBO, LBO
Publicatiedatum: 19 juni 2018
Uren per week: 8
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 406 per maand € 11,93 per uur
Vacaturenummer: V-0016772

Over de functie

Bent u een echte fijnproever die haarfijn verschillende smaken en geuren van elkaar kan onderscheiden? Lijkt het u interessant en uitdagend om deel te nemen aan het uitgebreide proces dat schuilgaat achter het creëren van een nieuw product of smaak?

Dan is Manpower op zoek naar u!  

Voor Givaudan in Naarden in de regio Utrecht zoekt Manpower nieuwe panelleden ter versterking van bestaande smaakpanel(s). Wij zoeken enthousiaste en gemotiveerde kandidaten die d.m.v. sensorische testen een bijdrage willen leveren aan de optimale performance van smaakcreaties t.b.v. de eindproducten van de klant.
 
Functieomschrijving
Als panellid van een smaakpanel proeft en beoordeelt u verschillende producten. U neemt actief deel aan groepsdiscussies en tevens worden de producten individueel beoordeeld in testhokjes. Het is belangrijk dat u uw bevindingen goed onder woorden kunt brengen. Deze sensorische panels kunnen bijvoorbeeld worden ingezet voor vragen als: “Is er een verschil tussen producten? En zo ja, wat is het verschil?”
 
Welke werktijden hanteert Givaudan?
Bij Givaudan werkt men met drie smaakpanels. U kunt zelf aangeven in welk panel u wilt werken, of dat u geen voorkeur hebt. U kunt uw voorkeur voor maximaal 1 smaakpanel opgeven. Het is van groot belang dat u beschikbaar bent op alle dagdelen dat het panel werkt.
 
Panel 1: 
Maandag t/m woensdag van 13.45-16.30 uur
 
Panel 2:
Woensdag en donderdag van 9.00-11.45 uur
Vrijdag van 13.15-15.45 uur
 
Panel 3:
Maandag van 9.00-11.45 uur
Dinsdag van 9.00-11.30 uur
Vrijdag van 9.00-11.45 uur

Over het bedrijf

Uw toekomstig werkgever
Als wereldleider op het gebied van geur- en smaakcreaties werkt Givaudan nauw samen met partners uit de voedsel-, drank-, consumptiegoederen- en geurindustrie. Givaudan ontwikkelt smaken en geuren waar consumenten over de hele wereld van houden. De drijvende factor achter de werkwijze(s) van Givaudan is het willen begrijpen van de voorkeuren van consumenten en continue innovatie. Givaudan loopt voorop bij het creëren van smaken en geuren die de zintuigen aanspreken.

Functie eisen

 • U heeft affiniteit met geuren en smaken;
 • U beschikt over het vermogen om geur- en smaakbeleving onder woorden te kunnen brengen;
 • U bent beschikbaar op de werktijden van het panel waarvoor u in aanmerking wilt komen;
 • U beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een goede beheersing van de Engelse taal;
 • U kunt goed werken in groepsverband;
 • U heeft geen allergieën of afkeer voor bepaalde voedingsstoffen of voedingsmiddelen;
 • U rookt niet;
 • Aangezien het selecteren en trainen veel tijd vergt, zijn we op zoek naar mensen die voor langere tijd aan ons smaakpanel kunnen deelnemen;
 • U woont maximaal 35 km bij Naarden vandaan (bijv. in Utrecht Laren, Huizen, Hilversum, Bussum, Blaricum, Naarden, Muiden, Muiderberg of Weesp) en beschikt over eigen vervoer.

Op welke arbeidsvoorwaarden kunt u rekenen?
 • Salaris: € 11,93 bruto per uur
 • Reiskostenvergoeding van 0,14 euro per kilometer (vanaf 10 km enkele reis)
 • Duur: Na een uitzendperiode maakt u kans op een vast contract bij Givaudan
 • Vaste werktijden verspreid over 3 dagdelen (in totaal 8 uur per week)

Selectieprocedure
Om panellid te kunnen worden moet u beschikken over een bovengemiddeld smaak- en geurvermogen. Om de juiste kandidaten te vinden worden daarom verschillende selectietests uitgevoerd. Een eerste selectieronde duurt ongeveer 3,5 uur en zal plaatsvinden in juni 2018.
 
Prikkelt dit uw smaakpapillen? Wij ontvangen uw sollicitatie graag op deze wijze: – Klik op de solliciteer-button om te solliciteren –
U ontvangt direct een vragenlijst. Maak deze zo snel mogelijk na het solliciteren, want zonder de antwoorden op de vragen kunnen wij uw sollicitatie niet verder in behandeling nemen

Staat de vacature van smaakpanelmedewerker nog online op de website Manpower.nl? Dan is deze nog beschikbaar. We kijken uit naar uw online sollicitatie!
 

Doorsturen
 
Uitzendwerk