Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Finance Traineeship regio Hoofddorp en Alkmaar

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 03 juli 2018
Uren per week: 36
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 1750 - 2500 per maand € 11,22 - 16,03 per uur
Vacaturenummer: IGB-193485130

Over de functie

Hoor jij thuis in de financiële dienstverlening? Wil jij graag leren en ben jij op zoek naar een organisatie die jouw carrière naar een hoger niveau tilt? Lees verder, wij zijn op zoek naar jou!

Als Finance Trainee ga jij aan de slag bij een financiële instelling in een adviserende of ondersteunende rol. Naast je werk word jij begeleid in een persoonlijk ontwikkeltraject waarin jij onder andere je Wft Basis behaald. In deze functie krijg je te maken met diensten als betalen, sparen, verzekeren of financieren. Het traject duurt 1 tot 1,5 jaar waarna jij doorgroeit naar een functie die past bij jou en jouw doelen. Denk hierbij aan een functie als Financieel Adviseur of Accountmanager.   

Over het bedrijf

Bij onze opdrachtgever staan ambitie, kwaliteit, talent, kennis en passie centraal. Dat zijn volgens hen - én ons -  de juiste ingrediënten voor een prachtige carrière als (Interim) Professional. 

Onze opdrachtgever haalt - samen met jou - alles uit de kast voor een carrière die aansluit op jouw wensen en ambities. Gedurende jouw loopbaan zorgen wij voor uitdagende projecten/opdrachten die hierbij passen. Kortom: iedere dag leren en veel ervaring opdoen. Iedere nieuwe opdracht is een vervolgstap in het bereiken van jouw carrièredoelen.

Het Banking Team waarin jij komt te werken bestaat uit een hechte groep, gevormd door gedreven collega's met bijna allen een bancaire achtergrond. 

 

Functie eisen

  • Jij hebt minimaal een MBO 4 diploma, Bachelor afgestudeerden zijn ook meer dan welkom!
  • Jij hebt bij voorkeur een diploma behaald richting financiën of bank- en verzekeringswezen (dit is een voorkeur, geen eis!) 
  • Jij bent bereid om voor start van de opdracht de WFT Basis te behalen (uiteraard op onze kosten)
  • Jij bent minimaal 36 uur per week beschikbaar
  • Jij bent woonachtig binnen een straal van 90 minuten in de omgeving van Hoofddorp of Alkmaar, bijvoorbeeld in Amsterdam, Zaandam of Hoorn. 

Over welke competenties beschik jij? 
  • Jij bent communicatief vaardig in woord en geschrift 
  • Jij bent gemotiveerd en leergierig
  • Jij houdt ervan dienstverlenend en klantgericht bezig te zijn

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Doorsturen
 
Uitzendwerk