Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Young Professional Banking omgeving Leeuwarden en Groningen

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: MBO
Publicatiedatum: 24 augustus 2018
Uren per week: 40
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 1750 - 2500 per maand € 10,12 - 14,45 per uur
Vacaturenummer: IGB-193342625

Over de functie

Wft certificaten behalen, jezelf ontwikkelen als financieel professional en beginnen aan een mooie toekomst binnen de financiële sector. Klinkt als een mooie start van je carrière toch? ManpowerGroup biedt je een traineeship aan in regio Leeuwarden en Groningen. Wil jij in aanmerking komen? Lees snel wat je precies gaat doen en wat de voordelen voor jou zijn. 

Over de functie 
Jij krijgt een ondersteunende en adviserende rol waarbij je te maken krijgt met diensten als verzekeren, financieren, betalen en sparen. Jouw doel is het scoren van een 9+ op klantbeleving. Ook zijn er volop mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen en kun je bijvoorbeeld doorgroeien tot (assistent) accountmanager of financieel adviseur. 

Over het bedrijf

Ambitie, kwaliteit, talent, kennis en passie staan centraal in deze baan. Dat zijn volgens ons namelijk de juiste ingrediënten voor een prachtige carrière als (Interim) Professional. Natuurlijk in combinatie met een gezonde dosis doorzettingsvermogen. 
Wij halen alles uit de kast voor een carrière die aansluit op jouw wensen en ambities. Gedurende jouw loopbaan zorgen wij voor uitdagende projecten/opdrachten die hierbij passen. Kortom: iedere dag leren en veel ervaring opdoen. Iedere nieuwe opdracht is een vervolgstap in het bereiken van jouw carrièredoelen.

Functie-eisen

Wat vragen wij van jou?

  • Jij hebt een hbo diploma (of mbo-4 richting bank en verzekeringen) 
  • Jij bent beschikbaar om 36 uur per week het traineeship te volgen
  • Jij bent bereid het Wft-basiscertificaat te halen (uiteraard op onze kosten)
  • Jij bent bereid om door heel Nederland jouw talenten in te zetten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Doorsturen
 
Uitzendwerk