Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Account Specialist bij Manpower in Rotterdam

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 06 april 2018
Uren per week: 32
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 1750 - 2500 per maand € 12,68 - 18,12 per uur
Vacaturenummer: IGB-192220978

Over de functie

Voor de vacature van Account Specialist bij Manpower in Rotterdam zijn wij op zoek naar een collega die meerdere klanten bedient zoals PostNL en Akzo Nobel.In deze rol ben je dé specialist in het vinden van goed gekwalificeerde medewerkers. Je bemiddelt kandidaten met diverse logistieke en industriele profielen; van laaggeschoold tot en met MBO+ niveau. De kern van deze functie is het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. Daarnaast ben je gesprekspartner voor de klant en denk je mee met betrekking tot verschillende processen. Doordat je specialist bent voor onze klanten, leer je de klant en haar wensen door en door kennen en kan je feilloos diens behoeften aan voelen. Met deze kennis zoek, enthousiasmeer en selecteer je de juiste kandidaten voor jouw klant.
Je bent onderdeel van een enthousiast, ervaren en gedreven team. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en beheert je eigen profielen. Uiteraard krijg je daar goede begeleiding bij!
Als Account Specialist bestaan je werkzaamheden onder andere uit:

  • Het vinden van de juiste flexwerkers;
  • Het begeleiden van jouw flexwerkers;
  • Het zorgen voor de juiste poolopbouw zodat je snel kunt inspelen op toekomstige vacatures;
  • Behouden en uitbreiden van een goede relatie met jouw klanten;
  • Zorgen voor een goede administratie.

Over het bedrijf

ManpowerGroup loopt voorop in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve arbeidsmarkt-oplossingen. Hiermee helpen wij onze klanten winnen in de veranderende wereld van werk. Daarbij gaat het altijd om mensen, om talent; het succes van een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. De kern van ons werk is om de juiste mensen te vinden en hun potentieel optimaal in te zetten ten behoeve onze klanten. De oplossingen van ManpowerGroup worden aangeboden door Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management. Elk merk heeft zijn eigen focus. Onze proposities bieden een antwoord op elk HR-gerelateerd vraagstuk.

Functie eisen

Als Account Specialist bij Manpower in Rotterdam ben je een echte teamspeler. Samen met collega's wil je groei van de klant en daarmee de vestiging realiseren. Je brengt sterke communicatieve vaardigheden en een positieve instelling mee als belangrijke bijdrage aan het succes van het team. Je bent een doorzetter die klantgericht te werk gaat. Daarnaast beschik je tenminste over: 

  • hbo werk- en denkniveau;
  • geen 9-5 mentaliteit;
  • een klantgerichte en pro actieve attitude;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • enthousiasme om samen te werken en een gezonde dosis lef

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Doorsturen
 
Vaste baan