Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Consultant werving & selectie bij Manpower in Rotterdam

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 27 maart 2018
Uren per week: 40
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 1750 - 2500 per maand € 10,12 - 14,45 per uur
Vacaturenummer: IGB-189780784

Over de functie

Voor de vacature van Consultant Werving & Selectie bij Manpower in Rotterdam zoeken wij een commerciële en proactieve collega, die de landelijke dienstverlening gaat uitbouwen in de regio Rotterdam. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het genereren van vacatures bij nieuwe klanten en het uitbouwen van het bestaande klantenbestand in jouw regio. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opbouwen van een netwerk van talenten voor de gestelde focusprofielen en weet je de juiste match te maken tussen opdrachtgever en kandidaat. De overige werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • het genereren van new business en het opbouwen van een sterk klanten netwerk;
  • het spreken  en interviewen van kandidaten om de juiste match te kunnen realiseren;
  • het zijn van een goede ambassadeur van het merk ManpowerGroup;
  • het bezoeken van klanten met als doel het opbouwen en ontwikkelen van sterke en succesvolle relaties middels consultative selling;
  • je bouwt een kandidaten netwerk op en onderhoudt deze actief.

Over het bedrijf

ManpowerGroup loopt voorop in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve arbeidsmarkt-oplossingen. Hiermee helpen wij onze klanten winnen in de veranderende wereld van werk. Daarbij gaat het altijd om mensen, om talent; het succes van een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. De kern van ons werk is om de juiste mensen te vinden en hun potentieel optimaal in te zetten ten behoeve onze klanten. De oplossingen van ManpowerGroup worden aangeboden door Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management. Elk merk heeft zijn eigen focus. Onze proposities bieden een antwoord op elk HR-gerelateerd vraagstuk.

Functie eisen

Voor de vacature van Consultant Werving & Selectie heb je, door je initiatiefrijke en gedreven houding, een belangrijke bijdrage aan het succes van je team. Je bent een verbinder en relatiebeheerder. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en je wordt enthousiast van  het behalen van de commerciële (plaatsing) doelstellingen. Daarnaast beschik je minimaal over:

  • minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • een gedreven en proactieve houding;
  • sterke communicatieve en commerciële vaardigheden;

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Doorsturen
 
Vaste baan