Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Accountmanager bij Experis in Eindhoven

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 14 november 2018
Uren per week: 40
Salaris: Indicatie per maand
€ 2500 - 3500 per maand € 14,45 - 20,23 per uur
Vacaturenummer: IGB-188389747

Over de functie

Experis is georganiseerd in vier Verticals. Binnen EngineeringFinanceProfessional Resourcing Solutions (bijvorbeeld HR, Supply Chain, management ondersteunende functies) en IT hebben we onze expertise gebundeld. We hebben in iedere Vertical een groot netwerk van werkgevers en professionals opgebouwd en weten wat er speelt. Ben jij op zoek naar een commerciële functie waar je zowel met klanten als professionals contact hebt? Bij Experis in Eindhoven zijn wij op zoek naar Accountmanagers!

In de basis ben jij verantwoordelijk voor het volgende:

  • relatiebeheer en uitbouwen van het klantenbestand, door zowel het benaderen van prospects als de mogelijkheden uitbouwen bij onze huidige klanten;
  • met ondersteuning van Talent Acquisition Specialisten de beste kandidaten aan ons binden waardoor wij hen kunnen voorstellen op openstaande vacatures;
  • fieldmanagement van de mensen die voor ons werken; het coachen, ontwikkelen en begeleiden van jouw pool van gedetacheerden.

Over het bedrijf

Celebrate Work! Dat is het doel bij Experis. Wij realiseren dat voor onszelf maar ook voor onze kandidaten. We bemiddelen hen naar de ideale baan en werkgever. En daarmee halen we resultaat voor de klant, de kandidaat en onszelf! Dit doen wij al meer dan 25 jaar met veel plezier, succes en toewijding.

Organisaties bieden we innovatief HR-advies met Experis Expertise.Vanzelfsprekend zoeken we de samenwerking met andere merken bij ManpowerGroup om totaaloplossingen te kunnen bieden bij organisaties.
 

Functie-eisen

  • hbo werk- en denkniveau;
  • minimaal 32 uur beschikbaar;
  • type ondernemer;
  • altijd gedreven door doelstellingen;
  • ervaring of affiniteit met IT, Engineering of Finance;
  • recente ervaring in de arbeidsbemiddeling (pré).

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Solliciteren duurt slechts 2 minuten!

Doorsturen
 
Vaste baan