Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Adviseur Administratieve Processen te Eindhoven

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 02 maart 2018
Uren per week: 40
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 2500 - 3500 per maand € 14,45 - 20,23 per uur
Vacaturenummer: IGB-183830652

Over de functie

Als Adviseur Administratieve Processen zorg je voor de juiste en nauwkeurige uitvoering van de administratieve processen conform de daaraan gestelde targets. Je toetst alle ontvangen informatie uit de regio op juistheid en stelt protocollen samen voor de juiste verwerking. Je signaleert onvolkomenheden in het proces en levert input voor wijzigingen in de werkprocessen, procedures en systemen. Ook speel je een actieve rol in het doorvoeren van wijzigingen.
 
Verder ben je ook verantwoordelijk voor de procesbewaking, zodat alle actoren die hierbij betrokken zijn, tijdig op de hoogte zijn van wijzigingen en aanpassingen.
 
Tot slot houd je je bezig met de rapportages. Je verzamelt, analyseert en maakt rapportages ten behoeve van de financiele verslaglegging. Vervolgens informeer je de zorgaanbieders en clienten persoonlijk en vervul je een echte adviseursrol. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan de doelstellingen van het team.
 

Over het bedrijf

Binnen deze bekende verzekeraar is de afdeling Administratie verantwoordelijk voor het maken van beleid, het Inkoop,  Klantadvisering, Control en Advies. Binnen het team zijn de medewerkers verantwoordelijk voor het administreren en declareren van zorg bij de verschillende zorgaanbieders. Ook zorgen ze voor de ondersteuning bij het maken van financiële analyses en beoordelingen,
 
 

Functie eisen

Kennis en ervaring

  • Bachelor werk- en denkniveau;
  • 3-5 jaar ervaring binnen een administratieve afdeling binnen de financiele dienstverlening, waarin je door bent gegroeid naar analist of financieel medewerker;
  • Ervaring met klantcontact in een zakelijke setting
  • kennis van relevante bedrijfsprocessen en IT-systemen
  • Kennis en ervaring met analyse en presentatie van complexe informatie
  • Ervaring met voortgangsbewaking, analyse en rapportage

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Doorsturen
 
Vaste baan