Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Parttime smaakpanelmedewerker Givaudan Naarden

Klant: Givaudan
Opleidingsniveau: VMBO, LBO
Publicatiedatum: 27 juni 2018
Uren per week: 8
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 406 per maand € 11,93 per uur
Vacaturenummer: V-0013444

Over de functie

Staan jouw smaakpapillen op scherp? Kun jij smaken en geuren goed van elkaar onderscheiden? Heb jij altijd al willen weten hoe de smaak van een bepaald product tot stand komt en lijkt het jou fantastisch om daar deel van uit te maken op professioneel niveau?  

Dan zijn wij op zoek naar jou!  

Voor Givaudan in Naarden is Manpower op zoek naar nieuwe panelleden ter versterking van hun smaakpanel(s). Hiervoor zoeken zij gemotiveerde en enthousiaste kandidaten die door middel van sensorische testen willen bijdragen aan de optimale performance van smaakcreaties ten behoeve van de eindproducten van de klant.
 
Functieomschrijving
Als panellid van een smaakpanel houd jij je bezig met het proeven en beoordelen van verschillende producten. Enerzijds neem jij actief deel aan groepsdiscussies, anderzijds worden de producten individueel beoordeeld in testhokjes. Het is belangrijk dat jij jouw bevindingen goed onder woorden kunt brengen. Sensorische panels kunnen bijvoorbeeld worden ingezet voor vragen als: is er een verschil tussen producten? En zo ja, wat is het verschil?
 
Werktijden
Bij Givaudan wordt er gewerkt met drie smaakpanels. Je kunt aangeven in welk panel (maximaal 1) jij wilt werken, of dat je geen voorkeur hebt. Het is daarbij van groot belang dat jij beschikbaar bent op alle dagdelen dat het panel werkt.
 
Panel 1:
Maandag t/m woensdag van 13.45-16.30 uur
 
Panel 2:
Woensdag en donderdag van 9.00-11.45 uur
Vrijdag van 13.15-15.45 uur
 
Panel 3:
Maandag van 9.00-11.45 uur
Dinsdag van 9.00-11.30 uur
Vrijdag van 9.00-11.45 uur

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever
Givaudan is wereldleider op het gebied van geur- en smaakcreaties. In nauwe samenwerking met partners uit de voedsel-, drank-, consumptiegoederen- en geurindustrie ontwikkelt Givaudan smaken en geuren waar consumenten over de hele wereld van houden. Givaudan is gedreven de voorkeuren van consumenten te begrijpen en continu te innoveren, en loopt voorop bij het creëren van smaken en geuren die de zintuigen aanspreken.

Functie eisen

 • Jij hebt affiniteit met geuren en smaken;
 • Jij beschikt over het vermogen om geur- en smaakbeleving onder woorden te kunnen brengen;
 • Jij bent beschikbaar op de werktijden van het panel waarvoor je in aanmerking wilt komen;
 • Jij beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Engelse taal;
 • Jij kunt goed werken in groepsverband;
 • Jij hebt geen allergieën of afkeer voor bepaalde voedingsstoffen/voedingsmiddelen;
 • Jij rookt niet;
 • Aangezien het selecteren en trainen veel tijd vergt, zijn we op zoek naar mensen die voor langere tijd aan ons smaakpanel kunnen deelnemen;
 • Jij woont binnen een straal van maximaal 35 km rondom Naarden (bijv. Laren, Huizen, Hilversum, Bussum, Blaricum, Naarden, Muiden, Muiderberg of Weesp) en beschikt over eigen vervoer.

Arbeidsvoorwaarden
 • Duur: Na een uitzendperiode kans op een vast contract van Givaudan
 • Als panellid werk je 3 dagdelen op vaste werktijden (in totaal 8 uur per week)
 • Salaris: € 11,93 bruto per uur
 • Reiskostenvergoeding van 0,14 euro per kilometer (vanaf 10 km enkele reis)

Selectieprocedure
Om panellid te kunnen worden moet je over een bovengemiddeld geur- en smaakvermogen beschikken. Om de juiste kandidaten te vinden worden daarom verschillende selectietesten uitgevoerd. 
 
Smaakt dit naar meer? Wij ontvangen jouw sollicitatie graag via: – Klik op de solliciteer-button om te solliciteren –
Je ontvangt direct een vragenlijst. Maak deze zo snel mogelijk na het solliciteren, zonder de antwoorden op de vragen kunnen wij jouw sollicitatie niet verder in behandeling nemen

Staat de vacature nog online op de website Manpower.nl? Dan is de functie nog beschikbaar. We kijken uit naar jouw online sollicitatie!

Doorsturen
 
Uitzendwerk