Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Online Recruitment Coördinator Manpower Diemen

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 18 januari 2018
Uren per week: 40
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 1750 - 2500 per maand € 10,12 - 14,45 per uur
Vacaturenummer: IGB-173000316

Over de functie

Wat houdt de functie Online Recruitment Coördinator bij Manpower in?  
Iedereen verdient een kans om zijn of haar talent in te kunnen zetten op de arbeidsmarkt en jij kan hiervoor zorgen. Jij weet als geen ander op welke manieren deze mensen te vinden zijn, in deze arbeidsmarkt die continue verandert.
 
Wat ga je doen?
In deze rol fungeer jij als de schakel tussen de Manpower vestigingen en het Center Of Recruiting Excellence (CORE). Het CORE is het centrale online recruitment orgaan van Manpower.
Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het uitbrengen van advies richting de vestigingen in het land en het coördineren van de werkzaamheden binnen het CORE. Om deze rol goed uit te kunnen voeren ga jij ook op bezoek bij de collega’s op de vestiging. Je inventariseert de binnenkomende functies en beslist welke online recruitment methodiek  er in gezet wordt door jouw collega’s: publiceren we de vacature online, zetten we één van onze sourcers in of moet hier wellicht een data-analyse gemaakt worden om de klant van advies te voorzien omtrent de haalbaarheid van de vacature?

Verder ga jij je bezighouden met:

  • coördineren van de werkzaamheden voor jouw vestigingen binnen het CORE;
  • monitoren van de performance van de verschillende vacatures en ingrijpen waar nodig;
  • monitoren van de vacatures en het opzetten van talentpools;
  • dagelijks contacten van de vestiging plus het wekelijks fysiek aanwezig zijn op de vestiging om de samenwerking en relatie te optimaliseren.

Over het bedrijf

Wordt ManpowerGroup jouw werkgever?
ManpowerGroup loopt voorop in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve arbeidsmarkt-oplossingen. Hiermee helpen wij onze klanten winnen in de veranderende wereld van werk. Daarbij gaat het altijd om mensen, om talent; het succes van een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. De kern van ons werk is om de juiste mensen te vinden en hun potentieel optimaal in te zetten ten behoeve van onze klanten. De oplossingen van ManpowerGroup worden aangeboden door Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management. Elk merk heeft zijn eigen focus. Onze proposities bieden een antwoord op elk HR-gerelateerd vraagstuk. 
 
Als Online Recruitment Coördinator kom je te werken op de afdeling Center Of Recruiting Excellence (CORE) van ManpowerGroup in Diemen. Het CORE is het centrale wervingsorgaan van Manpower dat zich richt op (volume) recruitment van kandidaten via online kanalen. Zij beheren gemiddeld 1.100 tot 1.200 vacatures. Voor deze verschillende vacatures draagt het CORE zorg voor de werving en voorselectie van geschikte kandidaten. Er werken ongeveer 60 gezellige collega’s op het CORE. Teamuitjes, borrels en andere leuke activiteiten worden regelmatig georganiseerd. De afdeling is te kenmerken als jong, hip, innovatief en is sterk aan het groeien.

Functie eisen

Is de vacature van Online Recruitment Coördinator bij Manpower iets voor jou?  
Voor de functie van Online Recruitment Coördinator zoeken wij een gedreven persoonlijkheid die snel en accuraat kan schakelen, overzicht kan bewaren en voor het maximale resultaat gaat. Je bent klantgericht, kunt goed plannen en bent een teamspeler. Je bent namelijk niet alleen verantwoordelijk voor het klantcontact, maar ook voor de planning en coördinatie van werkzaamheden binnen het CORE.

Naast jouw talenten, beschik jij over:

  • minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • bij voorkeur minimaal één à twee jaar werkervaring in (online) recruitment en je hebt bijvoorbeeld ervaring als Recruiter, Headhunter, Account Specialist, Sourcing Specialist en/of Intercedent;
  • ervaring met klantcontact, bijvoorbeeld in een binnendienst functie en/of klantenservice functie;
  • ervaring binnen een commerciële omgeving;
  • ervaring met data-analyse;
  • ervaring met adviseren.

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Doorsturen
 
Vaste baan