Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Account Specialist bij Manpower in Almere

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 10 januari 2018
Uren per week: 40
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 1750 - 2500 per maand € 10,12 - 14,45 per uur
Vacaturenummer: IGB-170818406

Over de functie

Voor deze rol zal je inhouse dedicated bij 1 van onze klanten werkzaam zijn. Onze klant is een gevestigd internationaal merk, actief in de autobranche.

Vrijdag, 08.57 uur. Je hebt net de computer opgestart en jouw telefoon gaat over. Jouw klant met wie jij een goede relatie hebt opgebouwd belt: of je voor vanmiddag nog 3 flexwerkers kunt regelen? Natuurlijk kan jij dat! Jij bent namelijk dé topper als het gaat om het samenbrengen van vraag en aanbod en daarin maak jij de beste match. Snel bel je jouw pool van talenten en drie kwartier later heb jij drie geschikte kandidaten weten te vinden. Yes!

Maar... je dag zit er nog niet op! Om 13.00 uur heb je nog een afspraak met een sollicitant in jouw agenda staan. Ter voorbereiding print je zijn cv uit en zie jij een match met de vacature die je woensdag binnen hebt gekregen. Om 12.15 komt er een uitzendkracht binnen die jij twee weken geleden hebt geplaatst op een vacature. Wat kreeg je daar een kick van toen die vacature eindelijk gesloten kon worden! De uitzendkracht heeft net zijn eerste salaris ontvangen en heeft daar een paar vragen over. Na het beantwoorden van de vragen, drinken jullie nog even snel een kopje koffie. Om 12.50 uur loopt je sollicitant de vestiging binnen en na 30 minuten weet je het zeker, dit is dé perfecte kandidaat voor deze vacature! 

Het is 16.30 uur. De sollicitant van vanmiddag heb je voorgesteld, de planning voor de shift van morgen is rond en je hebt alle administratie afgehandeld. Je collega's roepen je, want het is tijd voor de vrijmibo! 

Over het bedrijf

ManpowerGroup loopt voorop in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve arbeidsmarkt-oplossingen. Hiermee helpen wij onze klanten winnen in de veranderende wereld van werk. Daarbij gaat het altijd om mensen, om talent; het succes van een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. De kern van ons werk is om de juiste mensen te vinden en hun potentieel optimaal in te zetten ten behoeve onze klanten. De oplossingen van ManpowerGroup worden aangeboden door Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management. Elk merk heeft zijn eigen focus. Onze proposities bieden een antwoord op elk HR-gerelateerd vraagstuk.

Functie eisen

Als Account Specialist bij Manpower in Almere ga je klantgericht te werk. Samen met jouw collega wil je groei van de klant en daarmee de vestiging realiseren. Je bent vindt het belangrijk om een relatie met de klant op en uit te bouwen en brengt een positieve instelling mee als belangrijke bijdrage aan het succes van het team. Je vindt het belangrijk om secuur te zijn in je werk. Daarnaast beschik je tenminste over: 

  • hbo werk- en denkniveau;
  • geen 9-5 mentaliteit;
  • een dienstverlenende en servicegerichte attitude;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden. Je zult namelijk moeten schakelen op verschillende niveau`s, van laaggeschoold tot en met hooggeschoold personeel;
  • enthousiasme om samen te werken en een gezonde dosis lef.

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Doorsturen