Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Online Marketeer bij de ManpowerGroup in Diemen

Publicatiedatum: 06 december 2017
Regio: Noord-Holland
Opleidingsniveau: HBO
Vakgebied: Communicatie/marketing/grafisch
Aantal uren per week: 40
Full time/Part time: Fulltime
Client: Vertrouwelijk
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 2500 - 3500 per maand € 14,45 - 20,23 per uur
Vacaturenummer: IGB-160742191

Over de functie

Binnen de afdeling Marketing van de ManpowerGroup is het Digital marketing team verantwoordelijk voor alle digitale marketing activiteiten richting kandidaten en klanten. Het team houdt zich bezig met het beheren en optimaliseren van websites, campagnes en contentmarketing. Daarmee dragen zij bij aan de zichtbaarheid van de ManpowerGroup en haar labels (o.a. Manpower en Experis) en aan de instroom van kandidaten en sales leads.
 
Voor het Digital Marketing team zoeken wij een Online Marketeer voor het beheer en de optimalisatie van (betaalde) campagnes richting kandidaat en klant doelgroepen.

Als Online Marketeer bij de ManpowerGroup werk je nauw samen met de Senior Online marketeer, het Center of Recruitment excellence (CORE) en het B2B marketing team en bepaal je aan welke doelen campagnes kunnen bijdragen. Voor het CORE en B2B marketing team ben je het aanspreekpunt voor campagnes in Google Adwords, Aggregators en social advertising. Je kijkt mee wat campagnes kunnen bijdragen in het behalen van de doelstellingen, je bepaalt de campagnestrategie en zorgt voor briefings naar bureaus. Daarnaast zorg je voor monitoring en bijsturing van de campagnes o.b.v resultaten, doelstellingen en budgetten. 
 
Voor de monitoring werk je nauw samen met de bureaus, de webanalist en de data analisten van het CORE.
 
Daarnaast werk je nauw samen met het website en contentteam voor het creëren van goede landingspagina’s en social campagnes.
 
Hoe ziet een dag eruit?
Je bekijkt de campagne resultaten van de afgelopen week. De transactie-doelstellingen die je samen met het CORE heb opgesteld zijn ambitieus, maar het lijkt erop dat je de doelen gaat realiseren. Je bereidt een one-slider voor met een overzicht van de resultaten voor het 2-wekelijkse overleg met het CORE, waarbij je stilstaat bij de resultaten en op basis van de input van het CORE je campagnes bijstuurt. Het CORE is blij met je bijdrage en jij hebt input voor de samenwerkdag met het Online Marketing bureau. Je bereidt de samenwerkdag voor en maakt een campagneplanning voor het komende kwartaal, zodat je de plannen in samenwerking met het bureau, website- en content team hierop kan afstemmen. Welke doelstellingen moeten er gerealiseerd worden, hoe gaan we die realiseren? Welke content en welk budget hebben we hiervoor nodig en welke kanalen gaan we wanneer inzetten? Jij bent in control en de forecast voor het kwartaal ligt klaar. Je sluit de dag……….

Verdere werkzaamheden zijn:

  • advies geven op werving i.g.v. campagne aanvragen;
  • campagne briefings met externe bureaus;
  • campagnes monitoren i.s.m./o.b.v. analyses leverancier;
  • budgetbewaking.

 

Over het bedrijf

ManpowerGroup loopt voorop in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve arbeidsmarkt-oplossingen. Daarmee helpen we organisaties hun zakelijke doelen te bereiken en hun concurrentiepositie te verbeteren. Daarbij gaat het altijd om mensen, om talent: het succes van een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. Onder de paraplu van ManpowerGroup heeft elk merk zijn eigen talent specialisatie. De oplossingen van ManpowerGroup worden aangeboden door Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management. Elk merk heeft zijn eigen focus. Onze proposities bieden een antwoord op elk HR-gerelateerd vraagstuk.

Functie eisen

  • je bent afgestudeerd aan een HBO-/WO opleiding;
  • je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het beheren van campagnes in Google Adwords, Affiliate Marketing en Aggregators;
  • je hebt minimaal 3 jaar ervaring met Google Analytics;
  • je hebt minimaal 3 jaar ervaring met social advertising (Facebook,Linkedin, Youtube);
  • je hebt ervaring met het aansturen van online media/advertisingbureaus.

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Online Marketeer bij de ManpowerGroup in Diemen