Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Online Marketeer bij de ManpowerGroup in Diemen

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 18 april 2018
Uren per week: 40
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 2500 - 3500 per maand € 14,45 - 20,23 per uur
Vacaturenummer: IGB-160742191

Over de functie

Wat houdt de functie van Online Marketeer bij ManpowerGroup in Diemen in?

Binnen de afdeling Marketing van de ManpowerGroup is het Digital marketing team verantwoordelijk voor alle digitale marketing activiteiten richting kandidaten en klanten. Het team houdt zich bezig met het beheren en optimaliseren van websites, campagnes en content marketing. Daarmee dragen zij bij aan de zichtbaarheid van de ManpowerGroup en haar labels (o.a. Manpower en Experis) en aan de instroom van kandidaten en sales leads. 

Binnen het Digital Marketing team zoeken wij een Online Marketeer voor het beheer en de optimalisatie van (betaalde) campagnes richting kandidaat en klant doelgroepen. 

Als Online Marketeer bij de ManpowerGroup werk je nauw samen met de Senior Online Marketeer, het Center of Recruitment Excellence (CORE) en het B2B marketing team. Gezamenlijk bepaal je aan welke doelen campagnes kunnen bijdragen. Voor het CORE en B2B marketing team ben je het aanspreekpunt voor campagnes in Google Adwords, Aggregators en social advertising. Je denkt mee over wat campagnes kunnen bijdragen in het behalen van de doelstellingen, je bepaalt de campagnestrategie en zorgt voor briefings naar bureaus. Daarnaast zorg je voor monitoring en bijsturing van de campagnes o.b.v resultaten, doelstellingen en  budgetten.  

Je werkt samen met het website en contentteam voor het creëren van goede landingspagina’s en social campagnes. Voor de monitoring werk je nauw samen met de bureaus, de webanalist en de Data Analisten van het CORE.

Hoe ziet een dag als Online Marketeer bij de ManpowerGroup eruit?

Je bekijkt de campagne resultaten van de afgelopen week. De transactie-doelstellingen die je samen met het CORE heb opgesteld zijn ambitieus, maar het lijkt erop dat je de doelen gaat realiseren. Je bereid een one-slider voor met een overzicht van de resultaten voor het 2-wekelijkse overleg met het CORE. Je analyseert de resultaten en op basis van de input van het CORE, stuur je campagnes bij waar nodig. Het CORE is blij met jouw bijdrage en jij hebt input voor de samenwerkdag met het Online Marketing bureau. Je bereidt de samenwerkdag voor en maakt een campagneplanning voor het komende kwartaal, zodat je de plannen in samenwerking met het bureau, website- en content team hierop kan afstemmen. Welke doelstellingen moeten er gerealiseerd worden, hoe gaan we die realiseren? Welke content en welk budget hebben we hiervoor nodig en welke kanalen gaan we wanneer inzetten? Jij bent in control en de forecast voor het kwartaal ligt klaar. Je sluit de dag af maar je hebt al ideeën voor morgen.

Verdere werkzaamheden zijn:
 • advies geven op werving i.g.v. campagne aanvragen;
 • campagne briefings met externe bureaus;
 • campagnes monitoren i.s.m./o.b.v. analyses leverancier;
 • budgetbewaking.

Is de vacature van Online Marketeer bij ManpowerGroup in Diemen iets voor jou?

Spreekt het bovenstaande jou aan en zitten de vaardigheden analyseren en adviseren in jouw skillset? Dan is dé uitdaging voor jou. Om sterk uit de startblokken te kunnen komen breng je het onderstaande mee aan ervaring:

 • je bent afgestudeerd aan een hbo-/wo opleiding;
 • je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het beheren van campagnes in Google Adwords, Affiliate Marketing en Aggregators;
 • je hebt minimaal 3 jaar ervaring met Google Analytics;
 • je hebt minimaal 3 jaar ervaring met social advertising (Facebook,Linkedin, Youtube);
 • je hebt ervaring met het aansturen van online media/advertisingbureaus.
Wordt ManpowerGroup jouw werkgever?

ManpowerGroup loopt voorop in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve arbeidsmarkt-oplossingen. Hiermee helpen wij onze klanten winnen in de veranderende wereld van werk. Daarbij gaat het altijd om mensen, om talent; het succes van een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. De kern van ons werk is om de juiste mensen te vinden en hun potentieel optimaal in te zetten ten behoeve van onze klanten. De oplossingen van ManpowerGroup worden aangeboden door Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management. Elk merk heeft zijn eigen focus. Onze proposities bieden een antwoord op elk HR-gerelateerd vraagstuk. 

Wat biedt ManpowerGroup?

ManpowerGroup biedt volop ruimte om jezelf te ontplooien en te groeien als mens en als professional.  Daarbij bieden we ook een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden met veel ruimte voor persoonlijke keuzes zoals:

 • marktconform maandsalaris;
 • mooie pensioenregeling;
 • reiskostenvergoeding;
 • meer dan voldoende vakantiedagen om door het jaar heen van mooie vakantie(s) en vrije dagen te genieten;
 • een benefit budget met onder andere mooie bruto-netto voordelen;
 • mogelijkheden voor eigen ontwikkeling door de meer dan 100 (online) trainingen die je kan volgen;
 • een mobiele telefoon (welke je ook privé mag gebruiken);
 • korting op diverse verzekeringen en culturele activiteiten.
Enthousiast geworden over deze baan?

Wil je meer informatie of heb je vragen over deze vacature neem dan contact op met Stace Barreiro de Leon via stace.barreiro.de.leon@manpowergroup.nl of bel +31 (0) 6 445 15395.

Over het bedrijf

ManpowerGroup loopt voorop in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve arbeidsmarkt-oplossingen. Daarmee helpen we organisaties hun zakelijke doelen te bereiken en hun concurrentiepositie te verbeteren. Daarbij gaat het altijd om mensen, om talent: het succes van een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. Onder de paraplu van ManpowerGroup heeft elk merk zijn eigen talent specialisatie. De oplossingen van ManpowerGroup worden aangeboden door Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management. Elk merk heeft zijn eigen focus. Onze proposities bieden een antwoord op elk HR-gerelateerd vraagstuk.

Functie eisen

 • je bent afgestudeerd aan een HBO-/WO opleiding;
 • je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het beheren van campagnes in Google Adwords, Affiliate Marketing en Aggregators;
 • je hebt minimaal 3 jaar ervaring met Google Analytics;
 • je hebt minimaal 3 jaar ervaring met social advertising (Facebook,Linkedin, Youtube);
 • je hebt ervaring met het aansturen van online media/advertisingbureaus.

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Doorsturen
 
Vaste baan