Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Coole baan: Trainee Credit Manager Amsterdam

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 19 februari 2018
Uren per week: 40
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 2000,00 - 2200,00 per maand € 11,56 - 12,72 per uur
Vacaturenummer: V-0011324

Over de functie

Ben jij er klaar voor om jouw carrière te starten als aankomend Credit Manager? Om het verschil te maken en het beste uit jezelf halen? Dat kan met een dynamisch leertraject bij onze opdrachtgever, een gerenommeerd Credit Managementbureau. Jouw kickstart van een carrière in de wereld van Credit Management!

Manpower is op zoek naar meerdere trainees die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van credit management in de regio van Amsterdam.
 
De functie
Als (Trainee) Credit Manager krijg je de kans om op verschillende projecten bij gerenommeerde organisaties te werken. Door persoonlijke ontwikkeling en het opdoen van vakinhoudelijke kennis door trainingen en on the job-coaching versterk jij snel je persoonlijke leer- en schakelvermogen! Jij bent verantwoordelijk voor het credit- en risk management bij onze opdrachtgevers. Naast het actief sturen op de cashflow, analyseer je knelpunten in het proces en adviseer je bij verbeterprocessen. Met jouw uitstekende communicatieve skills schakel jij snel op meerdere niveaus met stakeholders en creëer jij draagvlak.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever
Onze opdrachtgever is een goed aangeschreven incasso- en creditmanagementbureau uit Amsterdam. Met meer dan 250 collega’s in dienst zijn zij al ruim 28 jaar de betrouwbare zakenpartner in Credit Management. Van incasso, outsourcing, detachering tot aan hun software pakketten: de beste oplossingen voor de maximale ontwikkeling van organisaties.
 Vanuit de passie om de zorgen uit handen van haar klanten te nemen, helpen zij hen met het verbeteren van het credit management. Samen met de klanten bepalen zij de meest succesvolle weg voor het realiseren van mooie resultaten en klantbehoud. Iedere organisatie is uniek en elk verbeteringstraject is anders. De betrokken medewerkers van onze opdrachtgever hebben voor de specifieke uitdaging van elke klant een passende oplossing.
 
Wat bieden wij?

 • Je maakt deel uit van een gedreven en dynamisch team met inspirerende collega’s
 • Elke 6 weken organiseren we workshops, trainingen, teamevents en kennissessies. Denk aan trainingen gericht op gedragsstijlen en drijfveren, het maken van slimme managementrapportages, verbeter- en verandermanagement volgens Lean Six Sigma-methodiek en persoonlijk leiderschap
 • Onder begeleiding van jouw persoonlijke coach kijken we samen naar jouw talenten en hoe je deze verder ontwikkelt. Werken vanuit jouw kracht en drijfveren staat hierbij centraal, zodat we gezamenlijk de beste resultaten behalen
 • Direct een contract bij de opdrachtgever
 • Een lease auto, laptop en telefoon

Functie eisen

Jouw profiel
Je bent een authentieke persoonlijkheid. Elke dag weer maak jij graag het verschil dankzij jouw inzet en kennis. Je krijgt veel energie van uitdagingen en zoekt, indien nodig, naar out-of-the-box oplossingen. Je hebt affiniteit met cijfers en minimaal 1 jaar werkervaring in de financiele sector. Jij legt snel verbanden en bent in het bezit van een rijbewijs B. Het allerbelangrijkste is dat jij  in het bezit van mimimaal een HBO diploma.  
 
Startdatum
Hoe kan je 2018 nou beter beginnen? In deze functie kan jij aan de slag vanaf 1 januari 2018.
 
Sollicitatieprocedure

 • Online solliciteren via de button: ‘solliciteer direct’
 • Maken van selectievragenlijst die direct verschijnt na het inloggen en toevoegen van jouw motivatie (Zonder jouw antwoorden op de selectievragenlijst kunnen we de sollicitatie niet verder in behandeling nemen)
 • Beoordeling van de sollicitatie op basis van jouw CV, selectievragenlijst en aanvullende informatie
 • Jouw sollicitatie wordt doorgestuurd naar de Manpower vestiging die de sollicitatie verder in behandeling neemt
 • Vestiging neemt contact op voor een telefonisch of live interview bij Manpower
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever
 
Staat de vacature nog online op de website Manpower.nl? Dan is de functie nog beschikbaar.
 
We kijken uit naar jouw online sollicitatie!

Doorsturen
 
Uitzendwerk (naar vast)