Aan de slag als customer service specialist bij Albelli in Den Haag | Den Haag | Parttime | Manpower Vacaturenr: 38207859

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Aan de slag als customer service specialist bij Albelli in Den Haag

Publicatiedatum: 15 november 2017
Regio: Zuid-Holland
Opleidingsniveau: MBO
Vakgebied: Contact Center
Aantal uren per week: 24
Full time/Part time: Parttime
Client: Albelli
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 1186 per maand € 11,40 per uur
Vacaturenummer: V-0008095

Over de functie

Jij bent zeer computervaardig en weet je weg te vinden in verschillende software systemen. Je hebt affiniteit met fotografie en bent handig met het maken van online foto albums. Eerder heb je op een callcenter ervaring opgedaan in een rol als klantenservice medewerker of customer service agent. Je bent klantvriendelijk, behulpzaam en hebt ervaring met orderverwerking. Je zoekt bij uitstek een parttime baan welke je goed kunt combineren met overige tijdsbestedingen. Nieuwsgierig? Lees gerust verder!

Voor dé specialist op het gebied van fotoproducten en software, is Manpower per direct op zoek Customer Service Specialisten die 24-32 uur per week flexibel aan de slag kunnen gaan en ook bereid zijn om 's nachts te werken.

Je start met een 2-weekse fulltime training, zodat jij met passie en plezier je vak kunt uitoefenen.

Wat ga je doen?
Customer Care is één van de belangrijkste afdelingen binnen de organisatie van de opdrachtgever. Het is de plek waar zij direct contact met de klant hebben voor al hun vragen en/of opmerkingen. 
In deze rol van Customer Care Specialist beantwoord je vragen van klanten over de producten, gedane bestellingen dan wel de verzending/bezorging. Deze vragen komen binnen via telefoon, chat en e-mail.

Daarnaast geeft je advies over de producten. Mede dankzij jou kunnen klanten alles uit hun fotoalbum halen. Herinneringen worden blijvend. Mooie gebeurtenissen kunnen worden gedeeld. 

In deze functie ben je onderdeel van een internationaal team van Customer Care Specialisten waar iedereen zeer gemotiveerd en gedreven is. In totaal zijn er tussen de 50 en 70 specialisten die bij onze opdrachtgever werken. Zij staan klanten te woord uit Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Zweden en Engeland.

Over het bedrijf

Uitzendbureau Manpower biedt jou een verantwoordelijke baan aan als Customer Care Specialist, voor 24-32 uur per week, bij Albelli in Den Haag. Albelli is één van de grootste leveranciers van fotoproducten in Europa. Ontwikkeling waarbij de wensen van de klant, het gebruiksgemak van de software en hoge kwaliteit voorop staan. Zij werken samen met een internationaal team dat een passie heeft voor het inspireren van mensen om momenten in het leven te delen en opnieuw te beleven door middel van gepersonaliseerde fotoproducten. 

Werken bij Albelli is geen dag hetzelfde. Als je houdt van dynamiek, flexibiliteit, humor en persoonlijke uitdagingen, dan zit je hier goed!

De productie locatie in Den Haag is de plek waar ze alle fotoproducten voor de Europese markt produceren: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk en Spanje. 
 
Werktijden
Doordeweeks is de opdrachtgever geopend van 09.00 - 21.00 uur, op zaterdag van 10.00- 18.30 uur en op zondag van 12.30-21.00 uur. In deze tijdsbestekken wordt je ingepland.

Nachtdiensten
Bij Albelli wordt er flexibiliteit verwacht en werk je ook 's nachts.

Wat bieden wij jou?

 • Bruto uur salaris van € 11,40 per uur (afhankelijk van leeftijd)
 • Reiskostenvergoeding van 0,19 euro per km, vanaf 10 km enkele reis
 • Parttime baan van 24-32 of fulltime baan van 32-40 uur per week
 • In eerste instantie gaat het om een tijdelijke positie, met kans op verlenging
 • Aan de slag bij dé specialist in fotoboeken en software

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor deze vacature is het belangrijk dat jij voldoet aan onderstaande eisen:

 • Jij hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (bij voorkeur heb je ervaring als klantenservice medewerker)
 • Jij beheerst de Engelse taal goed in woord en geschrift (je zal regelmatig in het Engels communiceren met de klanten) 
 • Jij bent computervaardig en hebt computersystemen snel onder de knie 
 • Jij hebt bij voorkeur ervaring in het maken van fotoalbums
 • Jij hebt geen vakantieplannen staan voor de periode van september t/m december 2017
 • Jij bent flexibel voor minimaal 24 uur per week beschikbaar (je kan worden ingedeeld in avonden en weekenden)
 • Jij bent bereid om ook nachtdiensten te draaien
 • Jij bent in staat om fulltime, 2 weken aaneengesloten, deel te nemen aan een training
 • Jij woont maximaal 40 km bij Den Haag vandaan (bijvoorbeeld in Zoetermeer of Delft)
 
Startdatum vacature
In deze functie start je in overleg zo snel mogelijk. Je start met meerdere Customer Care Specialisten met een training. De trainingsdata zijn nog niet bekend, maar wees verstandig en reageer vandaag nog om kans te maken.
 
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan online via de 'solliciteer direct' knop.

Aan de slag als customer service specialist bij Albelli in Den Haag