Account Specialist bij Manpower te Zierikzee | Diemen | Fulltime | Manpower Vacaturenr: 38163439

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Account Specialist bij Manpower te Zierikzee

Publicatiedatum: 10 november 2017
Regio: Noord-Holland
Opleidingsniveau: HBO
Vakgebied: HR/P&O/juridisch
Aantal uren per week: 32
Full time/Part time: Fulltime
Client: Vertrouwelijk
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 1750 - 2500 per maand € 12,68 - 18,12 per uur
Vacaturenummer: IGB-153304732

Over de functie

Vrijdag, 08.57 uur. Je hebt net de computer opgestart en jouw telefoon gaat over. Jouw klant met wie jij een goede relatie hebt opgebouwd belt: of je voor vanmiddag nog 3 flexwerkers kunt regelen? Natuurlijk kan jij dat! Jij bent namelijk dé topper als het gaat om het samenbrengen van vraag en aanbod en daarin maak jij de beste match. Snel bel je jouw pool van talenten en drie kwartier later heb jij drie geschikte kandidaten weten te vinden. Yes!

Maar... je dag zit er nog niet op! Om 13.00 uur heb je nog een afspraak met een sollicitant in jouw agenda staan. Ter voorbereiding print je zijn cv uit en zie jij een match met de vacature die je woensdag binnen hebt gekregen. Om 12.15 komt er een uitzendkracht binnen die jij twee weken geleden hebt geplaatst op een vacature. Wat kreeg je daar een kick van toen die vacature eindelijk gesloten kon worden! De uitzendkracht heeft net zijn eerste salaris ontvangen en heeft daar een paar vragen over. Na het beantwoorden van de vragen, drinken jullie nog even snel een kopje koffie. Om 12.50 uur loopt je sollicitant de vestiging binnen en na 30 minuten weet je het zeker, dit is dé perfecte kandidaat voor deze vacature! 

Het is 16.30 uur. De sollicitant van vanmiddag heb je voorgesteld, de planning voor de shift van morgen is rond en je hebt alle administratie afgehandeld. Je collega's roepen je, want het is tijd voor de vrijmibo! 

Over het bedrijf

ManpowerGroup loopt voorop in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve arbeidsmarkt-oplossingen. Hiermee helpen wij onze klanten winnen in de veranderende wereld van werk. Daarbij gaat het altijd om mensen, om talent; het succes van een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. De kern van ons werk is om de juiste mensen te vinden en hun potentieel optimaal in te zetten ten behoeve onze klanten. De oplossingen van ManpowerGroup worden aangeboden door Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management. Elk merk heeft zijn eigen focus. Onze proposities bieden een antwoord op elk HR-gerelateerd vraagstuk.

Functie eisen

Als Account Specialist bij Manpower in Zierikzee ben je een echte teamspeler. Samen met collega's wil je groei van de klant en daarmee de vestiging realiseren. Je brengt sterke communicatieve vaardigheden en een positieve instelling mee als belangrijke bijdrage aan het succes van het team. Je hebt lef, je bent een doorzetter die klantgericht te werk gaat. Daarnaast beschik je tenminste over: 

  • hbo werk- en denkniveau;
  • geen 9-5 mentaliteit;
  • een klantgerichte attitude;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • enthousiasme om samen te werken en een gezonde dosis lef.

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Account Specialist bij Manpower te Zierikzee