Word operator via Manpower omgeving Amsterdam | Amsterdam | Fulltime | Manpower Vacaturenr: 38154237

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Word operator via Manpower omgeving Amsterdam

Publicatiedatum: 09 november 2017
Regio: Noord-Holland
Opleidingsniveau: MBO
Vakgebied: Industrieel/productie
Aantal uren per week: 40
Full time/Part time: Fulltime
Client: Manpower
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 1800,00 - 2200,00 per maand € 10,40 - 12,72 per uur
Vacaturenummer: V-0010975

Over de functie

Wil jij tegelijkertijd werken aan jouw toekomst en een lekker salaris verdienen? Als jij een technische achtergrond hebt (hobbymatig of via werkervaring), fulltime beschikbaar bent, in de buurt van Amsterdam woont en bereid bent in ploegendienst te werken. Dan is dit misschien iets voor jou.

Manpower uitzendbureau biedt jou een interessante uitdaging aan in de Manpower Operator Academy in de omgeving van Amsterdam.

Wat ga je precies doen als operator?
Als operator werk je in de productie en ben je verantwoordelijk voor het goed laten functioneren van één of meerdere machines in het productieproces. Je lost eerstelijns storingen op, controleert de kwaliteit van de producten, stelt de machine in en voert onderhoud uit aan de machines. Omdat een deel van de productieprocessen geautomatiseerd is, ben je in je werk als operator ook veel bezig met een computer.

Over het bedrijf

De Manpower Operator Academy in een notendop

 • Twee jaar durende opleiding tot operator A of B, je krijgt na deze opleiding een volwaardig MBO diploma als operator A of B
 • Persoonlijke begeleiding van Manpower, zowel tijdens jouw opleiding als tijdens jouw baan en de rest van je carrière. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw werk- en privé situatie
 • Je werkt tijdens deze opleiding fulltime bij één van de opdrachtgevers van Manpower, daarnaast volg jij één dag in de week klassikale lessen. De standplaats van deze vacature is Haarlem
 • Een opleiding die theorie koppelt aan praktijk, wat je leert kan je meteen toepassen tijdens de werkzaamheden
Waarom zou jij je laten opleiden tot operator?
Een productieproces valt of staat met de operators die het hele proces in de gaten houden. Het is dus niet zo gek dat er veel vacatures zijn voor operators. Daarentegen zijn er maar weinig mensen met de juiste kennis en vaardigheden. Een opleiding tot operator staat dus goed op je CV en vergroot jouw kansen op een vaste baan! Het diploma dat je na deze opleiding ontvangt is dan ook een uitstekende basis voor een carrière in de techniek.

Tijdens deze opleiding zal jij een salaris ontvangen van 1.800 – 2.200 euro bruto per maand. In de productie wordt gewerkt met ploegen, jij zal hierdoor, bovenop jouw salaris, een ploegentoeslag ontvangen. Daarnaast ontvang jij een reiskostenvergoeding.

Jij hebt je diploma behaald, wat nu?
Wanneer jij de opleiding succesvol hebt afgerond ontvang jij een contract bij het bedrijf waar je ook tijdens je opleiding hebt gewerkt.  En heb jij het naar je zin op je leer- en werkplek? Dan kan je, indien hier ruimte is, gewoon via Manpower blijven werken. Ook biedt Manpower voldoende andere opties door toegang te bieden tot een groot netwerk in de industriële sector.

Functie eisen

Heb jij het in je om operator te worden?

 • Jij hoeft niet in het bezit te zijn van een diploma, wel moet jij minimaal MBO2 werk- en denkniveau hebben (dit niveau wordt getest aan de hand van assessments voordat je met de opleiding begint)
 • Jij hebt affiniteit met techniek, bijvoorbeeld door eerdere werkervaring in de technische sector, als productiemedewerker, of door een technische hobby (denk aan sleutelen aan auto’s, computers  etc.)
 • Jij bent in staat om de opleiding in het Nederlands te volgen
 • Jij bent fulltime beschikbaar en bereid om in ploegendiensten te werken
 • Jij beschikt over eigen vervoer (de productiebedrijven zijn doorgaans niet bereikbaar met het OV tijdens de begin- en eindtijden van de diensten)
 • Jij bent woonachtig in de omgeving van Haarlem, maximaal 50 km daar vandaan (bijvoorbeeld in Amsterdam, Hoofddorp of Amstelveen) 

Startdatum vacature
De eerstvolgende klassen voor de opleiding tot operator starten in januari 2018. Reageer snel, zodat je verzekerd bent van een plekje voor deze unieke opleiding want vol is vol!

Solliciteren doe je door je CV en motivatie te versturen via de ‘solliciteer direct’ button.
Heb je vragen over het solliciteren via de website? Neem dan contact op via 088-2828165.
 
De sollicitatieprocedure
 • Meld je aan voor deze opleiding door te klikken op 'Solliciteer direct'
 • Beoordeling van de aanmelding op basis van jouw CV, selectie vragenlijst en aanvullende informatie
 • Manpower nodigt jou uit voor het maken van een tweetal online assessments.
 • Bij positieve uitslag van de assessments neemt Manpower contact met je op voor het maken van een afspraak voor de entreetoets.
 • Bij een positieve uitslag volgt een live interview
 • Mogelijk op sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever
Staat de vacature nog online op de website Manpower.nl? Dan is de functie nog beschikbaar.
 
We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

Word operator via Manpower omgeving Amsterdam