Consultant Werving en Selectie bij Manpower in Almere | Diemen | Fulltime | Manpower Vacaturenr: 38137677

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Consultant Werving en Selectie bij Manpower in Almere

Publicatiedatum: 07 november 2017
Regio: Noord-Holland
Opleidingsniveau: HBO
Vakgebied: Commercieel/verkoop
Aantal uren per week: 40
Full time/Part time: Fulltime
Client: Vertrouwelijk
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 2500 - 3500 per maand € 14,45 - 20,23 per uur
Vacaturenummer: IGB-152392723

Over de functie

Vrijdag, 08.30 uur. Je bent net vanuit huis vertrokken  onderweg naar een afspraak. Deze afspraak heb je tijdens een netwerk bijeenkomst weten in te plannen met een logistiek manager van een bedrijf in Almere. Ondertussen gaat jouw telefoon over. Een klant met wie jij een goede relatie hebt opgebouwd belt of je een sollicitatiegesprek kan inplannen met een kandidaat die je gisteren hebt voorgesteld. Natuurlijk kan jij dat! 

09.00 uur. Je bent aangekomen bij je afspraak  en meld je aan bij de receptie. Even later zit je aan de koffie met de manager logistiek. Jullie hebben een goed gesprek en je krijgt een opdracht mee. In the pocket! Je rijdt door naar de vestiging want om 15.00 uur heb je nog een afspraak met een sollicitant in jouw agenda staan.

Tussendoor bel je nog even met wat klanten om te horen of alles goed gaat met de nieuwe collega`s die je daar onlangs aan een nieuwe job hebt geholpen. De klanten waren erg tevreden en zo ook de nieuwe collega`s. Win win situatie!

 Aangekomen op de vestiging besluit je om nog even te kijken op LinkedIn of je wellicht nog wat afspraken kunt inplannen voor volgende week.  Ter voorbereiding op het sollicitatiegesprek print je het CV uit en zie jij een match met de vacature die je net hebt binnengekregen. Om 12.15 komt er een kandidaat binnen die jij twee weken geleden hebt geplaatst op een vacature die al lange tijd open stond. Wat kreeg je daar een kick van toen die vacature eindelijk was ingevuld! Om 15.00 uur loopt jouw sollicitant de vestiging binnen en na 30 minuten weet je het zeker, dit is dé perfecte kandidaat voor deze vacature! 

Het is 16.30 uur. De sollicitant van vanmiddag heb je voorgesteld aan de logistiek manager en je hebt alle administratie afgehandeld. Je collega's roepen je, want het is tijd voor de vrijmibo! Want bij ons in Almere geldt: Work hard, play hard.

Over het bedrijf

ManpowerGroup loopt voorop in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve arbeidsmarkt-oplossingen. Hiermee helpen wij onze klanten winnen in de veranderende wereld van werk. Daarbij gaat het altijd om mensen, om talent; het succes van een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. De kern van ons werk is om de juiste mensen te vinden en hun potentieel optimaal in te zetten ten behoeve van onze klanten. De oplossingen van ManpowerGroup worden aangeboden door Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management. Elk merk heeft zijn eigen focus. Onze proposities bieden een antwoord op elk HR-gerelateerd vraagstuk.

Functie eisen

Je bent een assertieve relatiebeheerder. Je zorgt ervoor dat je voortdurend op de hoogte bent van marktontwikkelingen binnen de logistieke sector. Je weet deze informatie en ideeën om te zetten in plannen voor Manpower en je kunt deze plannen implementeren vanwege je resultaatgerichtheid, doorzettingsvermogen en communicatieve vaardigheden. Daarnaast beschik je tenminste over: 

  • de drive om jezelf continu verder te ontwikkelen, zowel op inhoudelijk als op persoonlijk vlak;
  • minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • een gedreven en proactieve houding;
  • sterke communicatieve en luistervaardigheden;
  • een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel;
  • ervaring binnen de arbeidsbemiddeling is een pre.

We zoeken echte bouwers. Je doet je ding om je jouw netwerk constant te verbreden en tegelijkertijd denk je mee over hoe we de organisatie voortdurend kunnen verbeteren. 

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Consultant Werving en Selectie bij Manpower in Almere