Senior Account Specialist te Den Bosch | Rotterdam | Fulltime | Manpower Vacaturenr: 38137620

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Senior Account Specialist te Den Bosch

Publicatiedatum: 07 november 2017
Regio: Zuid-Holland
Opleidingsniveau: HBO
Vakgebied: HR/P&O/juridisch
Aantal uren per week: 40
Full time/Part time: Fulltime
Client: Vertrouwelijk
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 2500 - 3500 per maand € 14,45 - 20,23 per uur
Vacaturenummer: IGB-152392463

Over de functie

Vrijdag, 08.30 uur. Je hebt net jouw computer opgestart en een teamleider stapt je kantoor binnen. Of je voor vanmiddag nog 3 flexwerkers kunt regelen? Natuurlijk kan jij dat! Jij bent namelijk dé topper als het gaat om het samenbrengen van vraag en aanbod en daarin maak je de beste match. Snel bel je jouw pool van talenten en drie kwartier later heb jij drie beschikbare en geschikte kandidaten weten te vinden. Yes!

Het is inmiddels alweer bijna 09.00 uur en jouw collega`s lopen het kantoor binnen. Bijna tijd voor het ochtendoverleg. Je print jouw voorbereiding uit en het ochtendoverleg kan beginnen. Na de dagplanning te hebben doorgenomen en de taken onderling te hebben verdeeld ga je verder met het in kaart brengen van de huidige werkprocessen. Fijn dat je zoveel vrijheid krijgt om mee te denken! 

Ondertussen stroomt het kantoor vol met flexwerkers. Ze hebben pauze en hebben nogal wat vragen over het salaris. Je besluit om jouw collega`s bij te springen en helpt de flexwerkers verder. Na de lunch besluit je om nog even door de fabriekshal heen te lopen van jouw klant. Je maakt wat praatjes met de teamleiders en de flexwerkers. Tijdens de gesprekken met de teamleiders krijg je waardevolle informatie mee over het productieproces die je kunt toepassen in jouw presentatie die je vanmiddag aan de HR manager zal geven. 

Het is 16.30 uur. De klant is tevreden, de planning voor de shift van morgen is rond en alle administratie heb je afgehandeld. Je collega's roepen je, want het is tijd voor de vrijmibo! Want Brabantse gezelligheid kent geen tijd!

Over het bedrijf

ManpowerGroup loopt voorop in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve arbeidsmarkt-oplossingen. Hiermee helpen wij onze klanten winnen in de veranderende wereld van werk. Daarbij gaat het altijd om mensen, om talent; het succes van een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. De kern van ons werk is om de juiste mensen te vinden en hun potentieel optimaal in te zetten ten behoeve onze klanten. De oplossingen van ManpowerGroup worden aangeboden door Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management. Elk merk heeft zijn eigen focus. Onze proposities bieden een antwoord op elk HR-gerelateerd vraagstuk.

Functie eisen

Als Senior Account Specialist bij Manpower in Den Bosch ben je een echte teamspeler. Samen met collega's wil je groei van de klant en daarmee de vestiging realiseren. Je brengt sterke communicatieve vaardigheden en een positieve instelling mee als belangrijke bijdrage aan het succes van het team. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele aansturing van het team bij afwezigheid van de manager. Je vindt het leuk om werkprocessen in kaart te brengen en daarbij jouw input te geven. Daarnaast beschik je tenminste over: 

  • hbo werk- en denkniveau;
  • minimaal 3 jaar relevante werkervaring in onze branche;
  • geen 9-5 mentaliteit;
  • een klantgerichte attitude;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • enthousiasme om samen te werken en een gezonde dosis lef.

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Senior Account Specialist te Den Bosch