Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Sales Manager Right Management

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 07 december 2017
Uren per week: 40
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 3500 - 5000 per maand € 20,23 - 28,90 per uur
Vacaturenummer: IGB-143062008

Over de functie

Bij Right Management bieden we innovatieve en bewezen oplossingen op het gebied van ontwikkelen van loopbanen, leiderschap en organisatie effectiviteit. We helpen organisaties en mensen bij het creëren van strategieën voor loopbanen, die de wendbaarheid en het (bedrijfs)resultaat vergroten. Hierdoor maken we mensen en organisaties sterker zodat ze samen succesvol zijn! We doen dit bijvoorbeeld door (samen met onze klanten) te werken aan duurzame mobiliteit, outplacementprogramma’s en leiderschapsontwikkeling.

Jij wordt verantwoordelijk voor het waarmaken van de groeiambities van Right Management. Je bent degene die samen met een team van collega’s (grootschalige) sales trajecten initieert en naar een goed einde brengt.  Je focus ligt op het acquireren van nieuwe klanten, maar ook op het uitbouwen van bestaande klanten. Door inhoudelijk het gesprek aan te gaan zie je kansen en weet je deze om te zetten in solutions. Dit doe je met een (internationaal) team van specialisten. Heb je een traject succesvol binnengehaald? Dan worden jouw directe collega’s ingeschakeld om zorg te dragen voor een uitvoering die de verwachting van onze klanten overstijgt.

Over het bedrijf

Right Management is onderdeel van de ManpowerGroup en is opgericht in 1980. Inmiddels hebben we meer dan 35 jaar ervaring in loopbaan- en talentmanagement. In die periode hebben we elke dag 40.000 mensen aan  werk geholpen, meer dan 12 miljoen sollicitatiegesprekken gevoerd en meer dan 3 miljoen mensen succesvol helpen overstappen naar nieuwe rollen en nieuwe organisaties. Onze groeiambities zijn groot. En daarom zijn we op zoek naar een nieuwe collega! 

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een collega die sparringpartner op niveau kan zijn, die enthousiast wordt van sales, maar vooral iemand die ontwikkelpotentieel heeft. Daarnaast heb je:

  • hbo werk- en denkniveau;
  • minimaal 4 jaar werkervaring in een salesfunctie of accountmanagersrol;
  • feeling met de dienstverlenging van Right Management – outplacementtrajecten, loopbaanmanagement, workforce assessments en leiderschapsontwikkeling.
De juiste persoonskenmerken:
  • je bent nieuwsgierig: je weet wat consultative selling inhoudt en kunt goed luisteren om de vraag achter de vraag te achterhalen;
  • je ben gedreven, zelfstandig, resultaatgericht en hebt lef.

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Doorsturen
 
Vaste baan