Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Consultant Werving & Selectie Breda

Klant: Vertrouwelijk
Opleidingsniveau: HBO
Publicatiedatum: 25 december 2017
Uren per week: 40
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 2500 - 3500 per maand € 14,45 - 20,23 per uur
Vacaturenummer: IGB-141311758

Over de functie

Bemiddel je toptalenten binnen flexibele werktijden met een goed salaris!
Krijg je een kick van het matchen van talenten bij opdrachtgevers? En bepaal je graag zelf wanneer je dat doet?
Wij zijn opzoek naar een gedreven, commerciële werknemer die een grote bijdrage levert aan het uitbouwen binnen de werving en selectie propositie binnen de Manpowergroup. In deze functie werk je vanuit de kandidaat en ben  je verantwoordelijk voor het opbouwen van een  netwerk van  talenten voor de gestelde focusprofielen. Je weet de juiste match te maken tussen opdrachtgever en kandidaat. De overige werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • het genereren van  de juiste match en het opbouwen van een sterk netwerk;
  • het realiseren van de te behalen  persoonlijke targets;
  • het zijn van een goede ambassadeur van de ManpowerGroup;
  • het bezoeken van klanten  met als doel het opbouwen en ontwikkelen van sterke en succesvolle relaties middels consultative selling;
  • het opbouwen en onderhouden van je eigen kandidatennetwerk.

Over het bedrijf

Wordt ManpowerGroup jouw nieuwe werkgever?
ManpowerGroup loopt voorop in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve arbeidsmarkt-oplossingen. Hiermee helpen wij onze klanten winnen in de veranderende wereld van werk. Daarbij gaat het altijd om mensen, om talent; het succes van een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. De kern van ons werk is om de juiste mensen te vinden en hun potentieel optimaal in te zetten ten behoeve van onze klanten. De oplossingen van ManpowerGroup worden aangeboden door Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management. Elk merk heeft zijn eigen focus. Onze proposities bieden een antwoord op elk HR-gerelateerd vraagstuk.

Functie eisen

Is de vacature Consultant Werving & Selectie iets voor jou?
Voor de functie van Consultant Werving & Selectie heb je, door je initiatiefrijke en gedreven houding,  lever je een belangrijke bijdrage aan het succes van je team. Je bent een verbinder en relatiebeheerder. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en je wordt enthousiast van  het behalen van de commerciële doelstellingen. Daarnaast beschik je over:

  • een gedreven en proactieve houding;
  • sterke communicatieve vaardigheden;
  • sterke administratieve en planmatige vaardigheden;.
  • ervaring binnen de arbeidsbemiddeling is een pre.

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Doorsturen