Content analyst Maastricht | Maastricht | Parttime | Manpower Vacaturenr: 37566672

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Content analyst Maastricht

Publicatiedatum: 30 augustus 2017
Regio: Limburg
Opleidingsniveau: HBO
Vakgebied: Administratief
Aantal uren per week: 32
Full time/Part time: Parttime
Client: Vertrouwelijk
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 1900,00 - 2100,00 per maand € 13,77 - 15,22 per uur
Vacaturenummer: V-0005668

Over de functie

Beschik jij over een afgeronde HBO of WO opleiding en ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Wij zijn op zoek naar jou als jij het leuk vindt om teksten te schrijven en hier ook echt goed in bent! Je hebt gevoel voor taal en wil jouw carrière starten of voortzetten bij een internationaal bedrijf. Interesse? Lees dan snel verder! 

Voor onze opdrachtgever in Maastricht is uitzendbureau Manpower op zoek naar een content analyst.

Werkzaamheden
Als content analyst ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van online klantreizen. Je analyseert binnengekomen vragen en andere gebruikersdata en zorgt ervoor dat websitebezoekers van grote bedrijven zo snel en goed mogelijk de informatie vinden waar ze naar op zoek zijn. Met je kritische, analytische blik kijk je net iets verder en probeer je steeds te zoeken naar de beste oplossingen.
Verder heb je een goed taalgevoel en schrijf je antwoorden, waarbij je nooit de gebruiker, onze opdrachtgever en het doel van een project uit het oog verliest. Je schrijft uiteraard foutloos en bent in staat om toegankelijk te formuleren. Dit alles doe je in teamverband. Je stemt je eigen bevindingen af met je teamleden en werkt samen aan het  optimaliseren van de diensten die onze opdrachtgever levert. 

Over het bedrijf

Je gaat werken voor een innovatie en internationale organisatie in Maastricht. Er is een informele en open sfeer. Je hebt een grote mate van vrijheid en eigen inbreng en verantwoordelijkheid. Je komt te werken in een team van ambitieuze en gedreven mensen.  

De werktijden zijn tijdens kantoortijden.

Wat bieden wij jou
- Salaris van 1.900 tot 2.100 euro bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband 
- Reiskostenvergoeding
- Een parttime baan voor 32 uur per week 
- Een mooie kans om jouw CV uit te breiden
- Bij goed functioneren kans op een vast contract

Functie eisen

Voor deze functie is het van belang dat je een HBO of WO diploma op zak hebt en op zoek bent naar een mooie start van je carrìere of je carrière graag wilt voortzetten binnen een internationaal bedrijf. Je bent 24 tot 32 uur per week beschikbaar en woont in de directe omgeving van Maastricht (bijvoorbeeld Eijsden of Valkenburg). Je schrijft foutloos Nederlands en je hebt ook een goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift. 

Daarnaast ben je analytisch sterk en heb je gevoel voor taal. Maar vooral je persoonlijkheid maakt of je binnen het team past. Je hebt een onderzoekende geest en sterke motivatie om nieuwe dingen te leren. Je voelt je als een vis in het water in een steeds veranderende omgeving. Je bent zelfbewust, positief kritisch, durft een standpunt in te nemen en deze uit te spreken.

Startdatum
In deze functie start jij zo snel mogelijk. 

Hoe kom jij het snelst in aanmerking voor de baan?
- Online solliciteren via de oranje button "solliciteer direct"
- Maken van online vragenlijst
- Beoordeling van jouw sollicitatie op basis van jouw CV en aanvullende informatie
- Mogelijk een telefonisch of live interview (op Manpower vestiging)
- Sollicitatiegesprek opdrachtgever

Content analyst Maastricht