Meld je nu aan voor het Manpower Finance Traineeship in Amsterdam | Amsterdam | Fulltime | Manpower Vacaturenr: 37300373

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Meld je nu aan voor het Manpower Finance Traineeship in Amsterdam

Publicatiedatum: 24 juli 2017
Regio: Noord-Holland
Opleidingsniveau: MBO
Vakgebied: Banken/verzekeringen
Aantal uren per week: 36
Full time/Part time: Fulltime
Client: Totality Careers
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 2000,00 - 2500,00 per maand € 12,82 - 16,03 per uur
Vacaturenummer: V-0007264

Over de functie

Ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière of wil je aan de slag in de financiële sector? Dan hebben wij wellicht een interessante aanbod! Wij bieden jou een Finance Traineeship waarnok je een opleiding volgt om een Wft basis certificaat te behalen. Nieuwsgierig of jij de potentiële kandidaat bent voor de opleiding? Lees dan snel verder!

Via het Manpower Finance Traineeship bieden wij jou een jaarcontract aan.
Je start met de studie Wft Basis, die jij onder deskundige begeleiding binnen 4 weken behaalt. Vervolgens ga jij jouw kennis en kunde toepassen én uitbreiden bij een van onze opdrachtgevers in de zakelijke dienstverlening. Bij goed functioneren maak jij na 1 jaar kans op een leuke bonus én een contract bij de opdrachtgever!

  • Meld je dus vandaag nog aan voor het Manpower Finance Traineeship; wij maken graag kennis met je!

Over het bedrijf

Sinds 1 januari 2017 is het hebben van een geldig Wft Basis-certificaat vanuit de Autoriteit Financiële Markten (AFM) verplicht voor iedereen die een rol als financieel adviseur met (telefonisch) klantcontact vervult.
Daarnaast is Wft Basis ook verplicht bij commerciële functies waarbij telefoonabonnementen worden verkocht; dat is immers ook op basis van kredietverlening.

Met Wft Basis op zak toon je aan dat je op de hoogte bent van de van toepassing zijnde financiële wet- en regelgeving, en dat je ook aan de hand van deze norm te werk gaat.
Wft Basis opent vele deuren, zoals die van verschillende bedrijven binnen de zakelijke dienstverlening. Daarnaast kan Wft Basis het begin zijn van doorgroei binnen deze sector, of van specialisatie. Denk bijvoorbeeld aan het behalen van overige Wft-diploma’s zoals Wft Consumptief Krediet, Wft Hypotheken of Wft Vermogen. 

Kortom, voor commerciële, financieel onderlegde toppers met ambitie is het Manpower Finance Traineeship een belangrijke stap richting succes! Hierbij krijg jij de beschikking over een persoonlijke coach, een uitgebreid en op maat gemaakt opleidingsaanbod en maak jij ook nog eens kans op diverse leuke incentives en bonussen! Benieuwd waar dit allemaal toe kan leiden? Wij vertellen je er graag meer over in een later stadium van de procedure.

Functie eisen

Hoe kom je in aanmerking voor de opleiding?

  • Jij beschikt over een diploma op (minimaal) MBO 4-niveau
  • Jij kijkt ernaar uit om Wft Basis op onze kosten te behalen
  • Jij bent flexibel ingesteld en houd jij van uitdagingen
  • Jij bent parttime voor minimaal 36 uur per week beschikbaar
  • Jij vindt klantgerichtheid vanzelfsprekend
  • Jij wordt gezien als een gedreven teamplayer
Interesse? Solliciteer dan snel door op solliciteer direct te klikken!

Meld je nu aan voor het Manpower Finance Traineeship in Amsterdam