Senior Strategic Sales Manager IT | Diemen | Fulltime | Manpower Vacaturenr: 36113184

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Senior Strategic Sales Manager IT

Publicatiedatum: 26 juli 2017
Regio: Noord-Holland
Opleidingsniveau: WO
Vakgebied: Overig
Aantal uren per week: 40
Full time/Part time: Fulltime
Client: Vertrouwelijk
Salarisindicatie: Loon per maand
€ 3500 - 5000 per maand € 20,23 - 28,90 per uur
Vacaturenummer: IGB-108289674

Over de functie

Voor de vacature van Senior Strategic Sales Manager IT zoeken wij een collega die de visie en het beleid van ManpowerGroup gaat uitdragen bij grote (IT) prospects. Je bent eindverantwoordelijk voor het genereren van new business en acquireert bij landelijke accounts en prospects. Je doet gericht marktonderzoek en werkt zeer nauw samen met de diverse ManpowerGroup labels om deze zo goed mogelijk te positioneren. Jouw kennis, kunde en ervaring zorgt er voor dat je de klantbehoefte goed begrijpt en kunt vertalen naar de juiste oplossing die ManpowerGroup kan bieden. Jij bepaalt de keuzes in marktbewerking en je zorgt dat de interne organisatie hierop aansluit.

Over het bedrijf

ManpowerGroup loopt voorop in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve arbeidsmarkt-oplossingen. Hiermee helpen wij onze klanten winnen in de veranderende wereld van werk. Daarbij loopt ManpowerGroup voorop in het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve arbeidsmarkt-oplossingen. Hiermee helpen wij onze klanten winnen in de veranderende wereld van werk. Daarbij gaat het altijd om mensen, om talent; het succes van een organisatie valt of staat met de mensen die er werken. De kern van ons werk is om de juiste mensen te vinden en hun potentieel optimaal in te zetten ten behoeve onze klanten. De oplossingen van ManpowerGroup worden aangeboden door Manpower, Experis, ManpowerGroup Solutions en Right Management. Elk merk heeft zijn eigen focus. Onze proposities bieden een antwoord op elk HR-gerelateerd vraagstuk.  

Functie eisen

Door je enthousiasme en positieve instelling lever je een belangrijke bijdrage aan de sales van ManpowerGroup. Je kunt de klantvraag goed vertalen naar de oplossing die ManpowerGroup te bieden heeft en krijgt intern de handen op elkaar om deze zo goed mogelijk uit te rollen. Je bent resultaatgericht, energiek en commercieel ingesteld. Daarnaast beschik je over:

  • een afgeronde hbo opleiding en wo werk- en denkniveau;
  • 10 jaar ervaring met key-accountmanagement binnen, bij voorkeur, de zakelijke dienstverlening;
  • commerciële ervaring met aantoonbare successen;
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Over deze vacature

Deze vacature is in beheer van Experis, onderdeel van ManpowerGroup. De sollicitatie zal daarom plaatsvinden op www.experis.nl.

Senior Strategic Sales Manager IT