Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
 • Vestiging: Manpower
 • Regio:
  • Overijssel
 • Opleidingsniveau:
  • HBO
Vacature kenmerken
 • Vestiging: Manpower
 • Regio:
  • Overijssel
Vacature kenmerken

Over de functie

Denk je eens in: je bent te gast op je eigen feest. Hoe zou dat volgens jou dan georganiseerd moeten zijn? Je nadert de deuren, die soepel openzwaaien. Je eerste voet op de mat, die uiteraard schoon is. Aangename temperatuur, neutrale geur. Zachte achtergrondmuziek. So far, so good. 

Nog voordat je zoekend rond kan kijken, komt er een vriendelijk kijkend persoon op je af. Met een uitnodigend gebaar word je welkom geheten en wordt je koffie aangeboden. Wat uiteraard in een echt kopje geserveerd wordt in plaats van in een papieren bekertje. Na een korte introductie neem je plaats, en korte tijd daarna word je begroet door de volgende professional.

Klinkt dit goed? Mooi, want dat welkome en professionele gevoel wil ING bieden aan iedereen die een ING-bankhal betreedt. Daarvoor is Manpower op zoek naar mensen die het visitekaartje van ING willen zijn. Stroomt gastvrijheid door jouw aderen en ben jij een natuurlijke multitasker? Dan beschik jij over uitstekende communicatieve vaardigheden en ga jij moeiteloos het gesprek aan met je bezoekers, ongeacht achtergrond, functie of reden van bezoek. Tussendoor signaleer je extra kansen voor ING omdat je goed kan luisteren en empathisch ingesteld bent.

De volgende zaken maken van elke werkdag een feestje:

 • Het gastvrij ontvangen van klanten en prospects
 • Het opnemen van de wensen van deze bezoekers
 • Het op gang houden van een gesprek aangaande klantspecifieke bankzaken
 • Het professioneel beantwoorden van vragen en het eventuele ontzorgen van de klanten
 • Het zorgen voor de juiste opvolging door andere ING-collega's

Over het bedrijf

Werken bij ING is een feest op zich! ING biedt een interessante, dynamische werkomgeving waarin jij jezelf kunt ontwikkelen. Je krijgt een persoonlijke coach toegewezen en je neemt deel aan het Talent Forward-programma. Ook is er de mogelijkheid om overige Wft-certificaten te behalen en word je opgeleid tot volwaardig bankadviseur. Je komt te werken in een hecht team dat samen verantwoordelijk is voor het verder verstevigen van de positie van ING als huisbankier voor klanten. Ben jij die hartelijke adviseur en maak jij van elk feest een succes? Solliciteer dan meteen en bekijk op deze video: http://bit.ly/ING-Selectie-avond alvast wat je te wachten staat!

Als Adviseur Kantoren/Particulieren mag je rekenen op een veelzijdig inwerktraject, waarin je binnen 3 maanden wordt opgeleid tot volwaardig Adviseur. Verder biedt ING volop mogelijkheden voor interne doorgroei, ontwikkeling en training, zoals het behalen van meerdere Wft's!
En naast een uitstekend startsalaris van € 14,86 bruto per uur en een boost voor je CV, behoort een ING-contract bij goed functioneren ook tot de mogelijkheden! Manpower is op zoek naar meerdere commerciële toppers die van deze functie een succes willen maken! Dus voldoe je aan het profiel en woon je in of rond bijvoorbeeld Almere, Deventer, Zwolle, Harderwijk of Apeldoorn, solliciteer dan snel!

Startdatum voor deze functie is in overleg; liefst op korte termijn.  

Functie eisen

Jij bent party-proof met:
- Een diploma op minimaal HBO-niveau
- Ervaring met face to face-contact in een commerciële rol
- Beschikbaarheid op koopavonden en zaterdagen
- Een adres in (de buurt van) Harderwijk, Deventer of Almere
- Een geldig Wft basis-certificaat of de bereidheid dit snel (Manpower betaalt!) te behalen

Vacature Financieel Adviseur Kantoren ING Harderwijk