Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

HR administratief medewerker Dow Chemical Terneuzen

 • Vestiging: Center of Recruiting Excellence
 • Regio:
  • Zeeland
 • Opleidingsniveau:
  • MBO
Vacature kenmerken
 • Vestiging: Center of Recruiting Excellence
 • Regio:
  • Zeeland
Vacature kenmerken

Over de functie

Heb jij kennis van de Belgische regelingen en wetgeving op het gebied van HR, compensation & benefits? Spreek jij de Engelse & Franse taal goed? En ben je op zoek naar een uitdagende baan over de grens, bij een grote internationale organisatie? Dan zijn Dow Chemical en Manpower op zoek naar jou!

In deze functie maak je deel uit van het HR Data Management team, dat diensten verleent aan de Dow organisatie in Europa, Afrika en het Midden-Oosten. Je gaat je o.a. bezighouden met compensation & benefits regelingen, pensioenen, verlofregelingen, vergoedingen en verzekeringen. Daarbij is het belangrijk dat je op de hoogte bent van deze thema's en alle informatie op een vertrouwelijke en nauwkeurige manier verwerkt. Daarnaast ben je proactief bezig met het opbouwen van relaties en ontwikkelen van een efficiënt werkproces. Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die het HR team gaat ondersteunen voor o.a. België.

Over het bedrijf

The Dow Chemical Company
De vestiging van Dow in Terneuzen is de op één na grootste productielocatie van Dow in de wereld. Ook het hoofdkantoor van de Benelux, één van de grootste onderzoeksafdelingen van Dow Europa en het Business Process Services Center (BPSC) zijn in Terneuzen gevestigd. Dow combineert de kracht van wetenschap en technologie om zo voortdurend die dingen te verbeteren die essentieel zijn voor de vooruitgang van de mens. Het bedrijf verbindt chemie en innovatie met de principes van duurzaamheid.

Wat bieden wij jou
- Een marktconform salaris en reiskostenvergoeding van 0,19 euro netto per km
- Een jaarcontract met uitzicht op een langdurig dienstverband
- Fulltime baan voor 40 uur per week, werkdagen maandag t/m vrijdag
- Een boeiende, dynamische en internationale omgeving, waarbinnen meer dan 50 verschillende nationaliteiten werkzaam zijn
- Gratis en onbeperkt toegang tot onze online leeromgeving Studytube waarin jij jezelf verder kunt ontwikkelen op de door jou gewenste gebieden

Functie eisen

- Jij hebt ervaring met Belgische HR wet- en regelgeving
- Jij beheerst de Engelse en de Franse taal goed in woord en geschrift
- Jij hebt een diploma op minimaal ASO/BSO/TSO niveau (EQF niveau 4)
- Jij bent 40 uur per week beschikbaar
- Jij bent analytisch sterk en zelfstandig

Interesse? Stuur nu jouw sollicitatie met Engelstalig CV naar dow@manpower.nl of neem vrijblijvend contact op met +31 (0) 88 1716 086 voor meer informatie! Mocht je vragen hebben over werken in het buitenland (b.v. belastingen, pensioenregeling etc.) dan staan we je graag te woord.

HR administratief medewerker Dow Chemical Terneuzen