Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Servicemonteur Carglass regio Den Haag - Zoetermeer

 • Vestiging: Center of Recruiting Excellence
 • Regio:
  • Zuid Holland
 • Opleidingsniveau:
  • MBO
Vacature kenmerken
 • Vestiging: Center of Recruiting Excellence
 • Regio:
  • Zuid Holland
Vacature kenmerken

Over de functie

Ben jij die servicemonteur die het verschil maakt in het contact met onze klanten? Als servicemonteur ben jij namelijk het gezicht naar buiten. Als servicemonteur regel jij alles voor de Carglass®-klant, van reparatie van de ruit tot en met de administratieve afhandeling.

Je informeert onze klanten van A tot Z over de totale dienstverlening van Carglass®.
Dat doe je met toewijding. En natuurlijk denk je graag met onze klanten mee. Samen met jouw collega’s zorg jij iedere dag dat ruitschade van de Carglass®-klanten professioneel en zorgeloos wordt verholpen.

Om je goed beslagen ten ijs te laten komen zorgen wij dat je als servicemonteur de essentiële vak- en veiligheidstrainingen krijgt om het vak als servicemonteur goed te kunnen uitoefenen. Daarnaast leer je verschillende vaardigheden om op een professionele manier met onze klant in gesprek te gaan. Nieuwe werknemers doen bovendien praktische ervaring op in het repareren en vervangen van autoruiten. Je leert werken met onze speciale technische hulpmiddelen (speciaal door en voor Carglass® ontwikkelde gereedschappen en materialen) om op een perfecte manier ruiten te repareren en te vervangen. Daarnaast zijn er talloze mogelijkheden om je kennis en vaardigheden als servicemonteur up-to-date te houden.

Als servicemonteur werk je in een van de service centers binnen je cluster Den Haag, Leiden, Wateringen, Zoetermeer of mobiel bij de klant. Wij zorgen ervoor dat je volledig opgeleid bent om onze klanten die onvergetelijke ervaring te geven.

Over het bedrijf

Wat wij jou als servicemonteur bieden
Carglass® biedt je een afwisselende baan bij de marktleider op het gebied van herstel van autoruitschade. met uitstekende arbeidsvoorwaarden, die je deels zelf kunt invullen (ons Persoonlijk Keuze Budget): een prima salaris, een 40-urige werkweek, een individuele bonusregeling, vakantietoeslag en een pensioenregeling.

Functie eisen

Wat voor servicemonteurs zoeken wij?
- Als servicemonteur heb je natuurlijk interesse in techniek
- Je hebt een afgeronde MBO opleiding (niveau 4)
- Belangrijker is dat je graag direct contact hebt met klanten.
- Je adviseert onze klanten op een professionele manier over de beste oplossing voor de ruitschade; die voer je daarna voor hen uit.
- Je bent representatief en communicatief sterk; je vindt het leuk direct contact met klanten te hebben.
- Je ziet iedere klant als een kans en verrast hem met jouw persoonlijke en klantgerichte aanpak.
- Je stelt hoge eisen aan je eigen prestaties en aan die van anderen.
- Je kunt goed zelfstandig werken en bent steeds bezig om je vakbekwaamheid te verbeteren.
- Je denkt mee om de services en processen op het service center en in jouw cluster te verbeteren.
- Je woont in de omgeving van het cluster waarvoor je solliciteert.
- Je hebt rijbewijs B.

100% enthousiast?
Pas jij helemaal bij Carglass? Heb jij nu al zin om bij ons als servicemonteur aan de slag te gaan? Om onze klanten te voorzien van de juiste oplossing voor hun ruitschade? Solliciteer dan via de oranje button.

Servicemonteur Carglass regio Den Haag - Zoetermeer