Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Werkvoorbereider elektrotechnische installaties Gemeente Den Haag

 • Vestiging: Manpower
 • Regio:
  • Zuid Holland
 • Opleidingsniveau:
  • HBO
Vacature kenmerken
 • Vestiging: Manpower
 • Regio:
  • Zuid Holland
Vacature kenmerken

Over de functie

Wil jij je inzetten voor een mooi, gastvrij, veilig en duurzaam Den Haag door de projecten omtrent openbare verlichting en andere elektrotechnische installaties in de stad voor te bereiden? Weet jij hoe je een lichtontwerp, - berekening en contractstukken moet maken doordat jij hier minimaal 2 jaar ervaring mee hebt? Lees dan snel verder!

Voor het onderdeel Stadsbeheer van de Gemeente Den Haag, Zuid-Holland, is Manpower op zoek naar een fulltime werkvoorbereider voor elektrotechnische installaties. 

Wat ga je doen?
Als werkvoorbereider Stedelijke Installaties van Ingenieursbureau Den Haag (IbDH) verzorg je het voorbereiden van projecten op het gebied van openbare verlichting en overige elektronische installaties in de stedelijke omgeving. Je werkt onder leiding van een projectleider aan (deel)projecten van je vakdiscipline stedelijke installaties. Als werkvoorbereider adviseer je de projectleiding over:
- de te nemen maatregelen
- de financiële consequenties
- en planning van voorgenomen werkzaamheden

Tevens verzorg je de projectadministratie van jouw projecten.

Over het bedrijf

Uitzendbureau Manpower biedt jou de functie van elektrotechnisch werkvoorbereider aan bij een ingenenieursbureau die werkzaamheden verricht voor het onderdeel Stadsbeheer van de Gemeente Den Haag. 

De dienst Stadsbeheer is een flexibele en professionele organisatie met ruim 1.500 collega’s, die van buiten naar binnen denkt en actief samenwerkt aan de mooie, schone, gastvrije, veilige en duurzame stad Den Haag. Vanuit vakmanschap en passie voor de stad krijgen en pakken de medewerkers de ruimte om te doen waar ze goed in zijn en wat nodig is voor de stad. Stadsbeheer gaat voor het optimale resultaat. Ontwikkeling en innovatie staan voorop, want hun omgeving en hun vakgebied zijn constant in beweging. Dit vraagt ook om ‘anders denken en doen’ van hun mensen. Dat betaalt zich terug in de vorm van tevreden inwoners en bezoekers, want daar doen ze het voor! Samen maken zij het verschil in de openbare ruimte.

Ingenieursbureau Den Haag (IbDH) speelt een belangrijke rol bij het werk aan de openbare ruimte en de infrastructuur van de gemeente. De ruim 220 medewerkers van IbDH staan voor de kennis en ervaring die een grote gemeente nodig heeft als het gaat om ontwerp, aanleg en onderhoud van straten, wegen, pleinen, parken, bruggen, tunnels, riolering en om milieu, bouwkunde en architectuur. Als IbDH’er sta je midden in de praktijk. Je bent rechtstreeks betrokken bij de voorbereiding en de uitvoering van openbare werken. En dat is meer dan techniek alleen. Direct en indirect heb je te maken met politiek en bestuur, bewoners en ondernemers. Dat maakt het werk bij IbDH concreet, veelzijdig, leuk en gevarieerd. Het IbDH is in beweging. De afgelopen periode hebben zij samen met hun opdrachtgevers nagedacht over de strategisch positie binnen de gemeentelijke organisatie. De wereld om ons verandert en zij veranderen daar in mee. Dit betekent dat ze iets extra’s vragen van hun huidige en onze nieuwe medewerkers.
 
Werktijden
Als werkvoorbereider werk jij van maandag tot en met vrijdag, tussen 7.30 en 17.00 uur. Het betreft een fulltime functie voor minimaal 32 uur (4 dagen) tot 40 uur per week (5 dagen). 

Wat bieden wij jou?
Behalve de kans om je in te zetten voor de stad Den Haag, bieden wij jou het volgende:
- Een salaris van 2.452 euro bruto per maand (o.b.v 36 uur per week)
- Een fulltime functie van minimaal 32 uur per week
- Een reiskostenvergoeding van 9 cent per km, met een max. van 5,40 euro per dag

Functie eisen

Jij bent de perfecte kandidaat als:
- jij beschikt over een diploma op minimaal MBO4 niveau in een relevante elektrotechnische richting
- jij minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring hebt met het voorbereiden van werkzaamheden in openbare verlichting (waaronder het maken van lichtontwerpen, lichtberekeningen en contractstukken in de RAW systematiek)
- jij bij voorkeur ook ervaring hebt met andere elektrotechnische werkzaamheden in de openbare ruimte (dit is een pré!)
- jij ervaring hebt met het programma CAD
- jij hebt bij voorkeur ervaring hebt met het programma MicroStation 
- jij hebt vij voorkeur kennis hebt van het stratenplan van Den haag 
- jij woonachtig bent binnen een straal van 30km vanaf Den Haag (bijv. in Scheveningen, Delft of Zoetermeer)

Herken jij jezelf in de volgende competenties?
- Klantgericht
- Samenwerken
- Resultaatgeicht
- Anticiperen
- Drukbestendig
- Zelfstandig

Startdatum vacature
Zo snel mogelijk!

Interesse? Mis dan je kans niet en solliciteer meteen via de "solliciteer direct" button!

Hoe kom je het snelst in aanmerking voor deze functie?
- Online solliciteren via www.manpower.nl
- Beantwoorden van een online selectievragenlijst, direct na het invullen van jouw motivatie
- (Telefonisch) gesprek met een consultant van Manpower
- Gesprek bij de opdrachtgever
 

Werkvoorbereider elektrotechnische installaties Gemeente Den Haag