Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Vacature assemblagemedewerker in Eindhoven

 • Vestiging: Eindhoven Techniek - 737
 • Regio:
  • Noord-Brabant
 • Opleidingsniveau:
  • MBO
Vacature kenmerken
 • Vestiging: Eindhoven Techniek - 737
 • Regio:
  • Noord-Brabant
Vacature kenmerken

Over de functie

Het bedrijf is gevestigd in Eindhoven. Je werkt hier als assemblagemedewerker in een hightech omgeving. De producten die je gaat maken gaan dienen voor modelvliegtuigen en drones. Naast privégebruik zullen de motoren die jij maakt ook ingezet worden door de brandweer en defensie!

Als assemblagemedewerker ben jij verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

Jij:
- assembleert mechanisch seriematige producten voor voornamelijk drones
- werkt vanuit handleidingen aan fijnmechanische producten
- freest en draait sporadisch conventioneel aan de producten
- borgt de kwaliteit van de producten die je maakt

Over het bedrijf

Bij dit bedrijf in Eindhoven verzorgen ze een totaalpakket voor hun klanten. Ze ontwerpen de producten, vervaardigen de producten, testen ze en monteren uiteindelijk de motoren voor hun klanten. Op dit moment zijn er 15 collega’s werkzaam waarvan 1 op de montage. Je gaat de verantwoordelijkheid krijgen over je eigen producten. Er is veel aandacht voor de persoon door middel van ontwikkeling en het organiseren van leuke activiteiten met je collega’s. De producten die je maakt zijn door heel Europa te bewonderen!

Functie eisen

Jij hebt:
- montage ervaring in de fijnmechanica, klein seriewerk
- bij voorkeur ervaring met conventioneel draaien en frezen
- een LTS / MTS achtergrond

Jij bent:
- werkzaam in dagdienst
- een echte teamplayer, nauwkeurig en zelfstandig

Wij als bemiddelaar
Manpower Techniek is een zelfstandig onderdeel van Manpower. Onze consultants hebben zich volledig toegelegd op de technische sector, een echte specialist.

Wij zijn specialist op het gebied van Verspaning (Functies: CNC Draaien & Frezen incl. programmeren) en de Machinebranche (Functies: Machinebouwer, Inbedrijfsteller, Onderhoudsmonteur, Storingsmonteur, Servicemonteur). Binnen de Machinebranche richten wij ons op de gebieden Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde.

Wij bieden de mogelijkheid van een jaarcontract, inclusief pensioen vanaf de eerste dag en zijn persoonlijk betrokken bij jouw individuele wensen en ambities, zodat jij je kunt blijven ontwikkelen. Hiervoor maken wij met jou een ontwikkel- en opleidingsplan met een opleidingsbudget ter waarde van € 1000, -

Wij treden hierin op als persoonlijke loopbaancoach en begeleiden jou naar de leukste banen bij de beste opdrachtgevers.

Vacature assemblagemedewerker in Eindhoven