Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Vacature Slijper in Helmond

 • Vestiging: Eindhoven Techniek - 737
 • Regio:
  • Noord-Brabant
 • Opleidingsniveau:
  • MBO
Vacature kenmerken
 • Vestiging: Eindhoven Techniek - 737
 • Regio:
  • Noord-Brabant
Vacature kenmerken

Over de functie

Het bedrijf is gevestigd in Helmond. Je werkt hier als Slijper in een hightech omgeving. De werkplaats is schoon en de machines zijn van hoog niveau. Je komt te werken in een structurele professionele omgeving.

Als Slijper ben jij verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

Jij:
- produceert voornamelijk onderdelen voor matrijzen van hardmetaal en staal
- vervaardigt enkelstuks en kleine series
- slijpt de producten conventioneel zelfstandig
- stelt en bedient de machines zelfstandig
- slijpt zowel conventioneel vlak als rond
- bent samen met je team verantwoordelijk voor het leveren van hoge kwaliteit

Over het bedrijf

Bij dit bedrijf in Helmond maken ze veel producten voor dezelfde grote klant. Ieder product is anders en ieder product heeft een hoge complexiteit door het te bewerken hardmetaal. Er wordt veel geïnvesteerd in nieuwe machines en in de ontwikkeling van het personeel. Veel begeleiding, hulp en overleg om samen tot het hoge resultaat te komen. Op dit moment zijn er zo een 40 medewerkers werkzaam binnen deze organisatie. Er staat een duidelijk structuur binnen dit bedrijf, een gezond en ambitieus bedrijf met volop mogelijkheden. In deze functie zit een doorgroeimogelijkheid tot leidinggevende van een afdeling van 10personen!

Functie eisen

Jij hebt:

- Aantoonbare ruime ervaring als zelfstandig conventioneel slijper;
- MTS achtergrond
- Ervaring met het maken van enkelstuks en kleine series

Jij bent:

- werkzaam in dagdienst en staat open voor 2plpegen
- gericht op het leveren van hoge kwaliteitseisen en proactief

Manpower Techniek is een zelfstandig onderdeel van Manpower. Onze consultants hebben zich volledig toegelegd op de technische sector, een echte specialist.

Wij zijn specialist op het gebied van Verspaning (Functies: CNC Draaien & Frezen incl. programmeren) en de Machinebranche (Functies: Machinebouwer, Inbedrijfsteller, Onderhoudsmonteur, Storingsmonteur, Servicemonteur). Binnen de Machinebranche richten wij ons op de gebieden Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde.

Wij bieden de mogelijkheid van een jaarcontract, inclusief pensioen vanaf de eerste dag en zijn persoonlijk betrokken bij jouw individuele wensen en ambities, zodat jij je kunt blijven ontwikkelen. Hiervoor maken wij met jou een ontwikkel- en opleidingsplan met een opleidingsbudget ter waarde van € 1000, -

Wij treden hierin op als persoonlijke loopbaancoach en begeleiden jou naar de leukste banen bij de beste opdrachtgevers.

Vacature Slijper in Helmond