Totality is hét detacheringsbureau voor de bancaire sector. Het bedrijf wil daarmee de verbinding zijn tussen talentvolle professionals en haar financiële opdrachtgevers. Omdat het bedrijf alle uithoeken van de banking-wereld kent en altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen, kun jij hier als Young Professional terecht voor de mooiste kansen. Ambieer jij een werk- en leeromgeving met oog voor kwaliteit, passie, (up-to-date) kennis en talent? Dan ben je hier aan het juiste adres voor een prachtige carrière!

Werken bij Totality

Kies jij voor Totality? Dan mag jij rekenen op uitdagende opdrachten en intensieve persoonlijke begeleiding. Groei en ontwikkeling staan hier centraal. Dat merk je al tijdens jouw eerste sollicitatiegesprek, de focus ligt op jou: jouw interesses, wensen en ambities en het traject dat daar het beste bij past. Samen met een Relatiemanager stel je een plan van aanpak op. Met welke opdracht ga jij beginnen, welke Wft-certificaten heb je daarvoor nodig en hoe gaat de komende periode er voor jou uitzien? Je wordt hierin zeker niet alleen gelaten! Op die manier ben je binnen één tot anderhalf jaar opgeleid tot Interim Professional binnen de financiële dienstverlening. Ga vervolgens aan de slag als bijvoorbeeld financieel adviseur (zakelijk of particulier), medewerker bijzonder beheer of als CDD analist. 

Waar mag jij op rekenen?

Dat jij op detacheringsbasis aan de slag gaat, heeft zo zijn voordelen. Jij bent flexibel en Totality beweegt met je mee: mee met jouw interesses, wensen en leerdoelen. Ondertussen doe jij kennis en ervaring op en bouw je aan een uitgebreid netwerk. Jij gaat direct op contract bij Totality en gaat daarmee een langdurige en duurzame relatie aan. Totality investeert in jou. Niet alleen door jou ontwikkelingsmogelijkheden te bieden, maar ook met een mooi salaris en andere fijne voorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer of een NS-Businesscard, en de mogelijkheid om thuis te werken. 

Anna Emerencia
Anna Emerencia
[email protected] I 06-189 03 517

Anna Emerencia