DB Schenker

Werken bij DB Schenker

DB Schenker is dé partner in internationaal transport en logistieke dienstverlening. Het bedrijf vervoert goederen snel en efficiënt binnen Europa per vrachtwagen, trein, boot of vliegtuig.

11/07/2024
new-label
Schenker Logistics Nederland B.V.
location iconBreda
type iconUitzenden
domain iconProduceren van elektrische apparatuur
09/07/2024
new-label
Schenker Logistics Nederland B.V.
location iconBreda
type iconUitzenden
domain iconProduceren van elektrische apparatuur

DB Schenker sfeerbeeld

Over DB Schenker

Voor de meest innovatieve oplossingen voor supply chains zit je bij DB Schenker helemaal goed! Of het nou gaat om packing, labeling of transport, Schenker regelt het hele proces van productie tot verkoop. Al dit werk wordt uitgevoerd door de ruim 17.600 medewerkers bij 1.850 locaties wereldwijd. Dat maakt dit een van de grootste logistieke bedrijven ter wereld. Behalve de grootte van het bedrijf vallen ook de focus op duurzaamheid en de unieke strategie van DB Schenker op. Door de status quo uit te dagen, is deze organisatie in staat om duurzaam en succesvol te handelen en te zorgen voor een balans tussen economische, sociale en ecologische factoren.

Waarom wil jij hier werken? 

Omdat DB Schenker een internationaal bedrijf is, zijn er volop doorgroeimogelijkheden. De kans op een vast dienstverband is dan ook erg groot. Het internationale karakter van het bedrijf merk je ook op de werkvloer. Hier vind je namelijk meer dan 70 verschillende nationaliteiten terug en met die multiculturele instelling wordt extra gelet op gelijke behandeling binnen het bedrijf. Diversiteit vind je ook terug in de afwisselende werkzaamheden op de verschillende afdelingen. Dus mocht je toch niet helemaal op je plek zitten of graag willen doorgroeien, dan is er vast een andere mogelijkheid voor je te vinden!

Wat ga je doen? 

Bij DB Schenker staan verschillende functies open. Denk bijvoorbeeld aan:

Technisch magazijnmedewerker

In de rol van technisch magazijnmedewerker ben jij bezig met het:

  • Opladen van producten
  • Uitvoeren van visuele testen en screenen van elektronicaproducten
  • Verwijderen, downloaden en testen van software

Data entry medewerker

  • Jouw werkzaamheden als data entry medewerker bestaan uit het:
  • Verwerken van retour gestuurde elektronicaproducten met een handscanner
  • Registreren van gegevens in SAP en scannen en nakijken van serienummers
  • Demonteren van elektronische producten

Allround magazijnmedewerker

Jij gaat allround aan de slag. Dat betekent dat je op meerdere afdelingen werkt en daardoor veel afwisseling hebt in je werkweek. Veel van jouw nieuwe collega’s werken ook zo en vinden dit erg fijn. Behalve afwisselend zijn jouw werkzaamheden ook fysiek uitdagend, omdat jij veel staat, loopt en (zware producten) tilt. Daarnaast ben je bezig met het:

  • Picken van orders met behulp van een handscanner
  • Verzendklaar maken van pakketten en controleren van orders
  • Uit- en ompakken van producten

Welke functie je ook kiest, voor jouw inzet kun je rekenen op een goed salaris en andere fijne voorwaarden. Welke dit zijn? Daar kom je achter door op een van de bovenstaande vacatures te klikken!