08/07/2024
NIEUW
174 Bosch CCT

Machine Operator Bosch Haarlem

€ 3100 - € 4000 Per maand
location iconHaarlem
type iconVast
domain iconOpslag en dienstverlening voor vervoer

Producten met een korte levensduur, dat is iets waar ze bij Bosch een hekel aan hebben. Het duurde daarom niet lang om tot de conclusie te komen dat het beter kon en anders moest. Niet alleen om bij te dragen aan een gezonder klimaat, maar ook voor de consument. Dankzij recente innovaties, waarde scheppende technologieën en vernieuwde productieprocessen is deze belofte werkelijkheid geworden. Het is daarom ook niet voor niets waarom het bedrijf ‘Bosch’ en het woord ‘kwaliteit’ in één adem genoemd worden. 

Naar welk talent is Bosch op zoek?

Als je gaat werken bij Bosch kom je er snel genoeg achter dat de onderneming meerdere wegen naar succes kent. Het bedrijf is altijd op zoek naar talentvol personeel of je nu student, starter of professional bent: de deur van Bosch staat altijd open. Denk bijvoorbeeld aan een carrière als technisch operator, meettechnicus, lijnoperator of servicemonteur. Wanneer jij de techniek een warm hart toe draagt, dan zien wij een match. De enige vraag die jij jezelf nu nog dient te stellen is: “welke functie lijkt mij het leukst?”

Waar kun je Bosch in Nederland vinden?

De grootste vestiging van Bosch Nederland bevindt zich in Tilburg. Hier richten zij zich voornamelijk op mobiliteit en verschillende aandrijfprocessen. Is deze vestiging voor jou niet ideaal te bereiken? Geen probleem, want zij hebben ook in de plaatsen Deventer, Boxtel, Weert en Schiedam een vestiging.   

Werken bij Bosch

Werken bij Bosch I Manpower

 

In 2030 zo goed als klimaatneutraal produceren

Zoals uit de woorden van directeur Denner Volkmar is op te maken staat het klimaat erg hoog op het lijstje van aandachtspunten. “Wanneer het op het klimaat aankomt zijn woorden simpelweg niet genoeg. Bedrijven moeten zich richten op het CO2-neutraal produceren. Niet in de toekomst, maar nu.” Bosch probeert hier gehoor aan te geven door hun zogeheten driestappenplan. Dit plan richt zich tot duurzame energie, het waarborgen van deze energie en het planten van groen. Van uitstoot tot opname, bij Bosch weten ze wel raad met het klimaat. 

Bosch in cijfers

  Het bedrijf is sinds 1903 gevestigd in ons kikkerlandje. In Nederland heeft Bosch achttien vestigingen met meer dan 3.800 medewerkers. Wanneer we deze gegevens doortrekken naar de BoschGroup dan is al snel op te maken dat het om grotere aantallen gaat. Wereldwijd heeft de onderneming meer dan 403.00 medewerkers in dienst, 440 dochtermaatschappijen en regionale filialen in zo’n zestig landen en 125 engineering vestigingen. 

Klanten over de hele wereld gebruiken de vertrouwde merken en producten van Bosch. Bekende trademarks zijn onder meer Bosch®, AutoCrew®, Bosch service®, Rexi A Bosch® en Bosch Diesel center®.